Publicat 09 Mai 2019 | Reactualizat 06 Iun 2019 | Expiră 09 Iun 2019

Consilier juridic consultanta - Balotesti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Cunostinte temeinice de drept civil, dreptul muncii, drept procesual civil; cunostinte de dreptul concurentei (in particular, ref. practici anticoncurentiale)
- Limba engleza – nivel avansat
- Minim 3 ani experienta recenta intr-un post cu responsabilitati similare
- Bune abilitati de comunicare si negociere, responsabilitate, capacitate de prioritizare si de respectare a termenelor limita, spirit de initiativa, flexibilitate.

Descrierea jobului

- Intocmeste modele de contracte conform cerintelor departamentelor societatii (ex. vanzare-cumparare, garantii mobiliare, prestari servicii, cesiune de creante, preluare de datorie, tranzactii, acorduri de confidentialitate, contracte de furnizare etc.)
- Avizeaza pentru legalitate astfel de contracte incheiate cu partenerii societatii (in limba romana si/ sau engleza); participa la negocierea / concilierea obiectiunilor formulate la aceste contracte
- Intocmeste si / sau avizeaza pentru legalitate diferite documente, conform cerintelor societatii (adrese, notificari, imputerniciri, somatii catre clienti/ furnizori ai societatii etc.)
- Ofera asistenta si consiliere juridica tuturor departamentelor societatii;
- Intocmeste decizii de (ne)sanctionare disciplinara;
- Ocazional – prelucreaza si transmite acte normative catre departamentele de resort ale societatii
- Reprezinta societatea in instanta in litigii avand ca obiect cereri pe dreptul muncii, plangeri contraventionale.
- Reprezinta interesele si apara drepturile legitime ale societatii in fata autoritatilor publice

Descrierea companiei

Fondată în 1990, Farmexim este prima companie de import și distribuție de medicamente și produse farmaceutice din România. Farmexim este unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse farmaceutice din România, cu o cifră de afaceri de peste de 1,96 miliarde de lei, înregistrată în 2017. Compania asigură furnizarea de produse farmaceutice la nivel național unui număr de peste 4.100 de clienți - farmacii cu circuit deschis și de spital, drogherii, plafare și depozite de medicamente.

Cu o bogată istorie într-o piață care și-a schimbat configurația de nenumărate ori de-a lungul vremii, Farmexim a rămas o constantă nu numai în domeniul farmaceutic, ci în întreg peisajul economic românesc, ca un grup de companii cu notorietate:

FARMEXIM - import și distribuție produse farmaceutice, cu acoperire națională prin centrul logistic central de la București și cele 11 puncte de lucru din principalele orașe ale țării, atent alese, astfel încât serviciile să poată fi disponibile, în condiții optime de timp, pentru clienți de pe întreg teritoriul României: Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brașov, Constanța, Galați, Iași, Bacău, Ploiești și Craiova;

HELP NET FARMA - lanț propriu cu peste 220 de farmacii la nivel național.

Din iulie 2018, grupul Farmexim este parte a grupului PHOENIX, comerciant german de produse farmaceutice, lider în Europa. Desfășurându-și activitatea în 27 de țări, grupul PHOENIX are o acoperire geografică unică la nivel european și joacă un rol important în sectorul medical, prin cei aproape 34.000 de angajați ai săi. În domeniul distribuției de produse farmaceutice, grupul PHOENIX este prezent în 27 de țări, prin intermediul a 154 de centre de distribuție, și furnizează medicamente și produse specifice farmaciilor și instituțiilor medicale. Cu cele peste 13.000 de farmacii independente membre, PHOENIX Pharmacy Partnership constituie umbrela pentru rețeaua europeană sub care se desfășoară 12 programe de cooperare și parteneriat adresat farmaciilor în 15 țări, iar Pharma Services oferă servicii de-a lungul întregului lanț de aprovizionare din industria farmaceutică. De asemenea, grupul PHOENIX operează peste 2.200 de farmacii proprii în 13 țări europene, cu 17.000 de angajați.

Expirat
Consilier juridic consultanta - Balotesti  -  SC FARMEXIM SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close