Publicat 23 Mai 2019 | Reactualizat 20 Iun 2019 | Expiră 23 Iun 2019

CONSILIER JURIDIC - Bucuresti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare de specialitate
Experienta de minim 1 an intr-o pozitie similara
Cunostinte de operare PC
Abilitati de comunicare si negociere, relationare interpersonala
Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

Acorda consultanta si asistenta juridica in toate problemele de drept solicitate de companie
Ia masurile care se impun pentru recuperarea prejudiciilor companiei
Reprezinta compania in fata tuturor Instantelor judecatoresti, Autoritatilor si Institutiilor publice de interes local si central
Avizeaza si contrasemneaza actele cu caracter juridic
Apara compania in actiunile civile legate de litigii de munca, pentru recuperarea pagubelor materiale si in procesele penale
Sustine interesele companiei in toate fazele de judecata, in litigiile de natura comerciala, fiscala si administrativa
Participa la concilierile directe ale litigiilor, alaturi de reprezentantii celorlalte departamente din cadrul companiei implicati in derularea si urmarirea relatiilor contractuale, la negocierea onorariilor cu executorii judecatoresti, la redactarea de decizii, regulamente, proceduri interne, precum si alte acte de natura juridica necesare companiei, la negocierea contractelor incheiate de companie.

Descrierea companiei

Companie cu capital integral romanesc, ARABESQUE si-a facut aparitia pe piata romaneasca in anul 1994, aducand un plus de profesionalism pe piata materialelor de constructii.

In prezent, compania ARABESQUE este lider pentru distributia materialelor de constructii si finisaje oferind peste 25.000 de repere.

"Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

Expirat
CONSILIER JURIDIC - Bucuresti  -  Arabesque S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close