Publicat 12 Iun 2019 | Reactualizat 26 Iun 2019 | Expiră 13 Iul 2019

Consilier Juridic Baia Mare

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent/a studii juridice;
- Constituie avantaj 1 an experienta in activitati juridice (experienta in colectare si recuperare creante preferabil);
- Constituie avantaj 1 an experienta de activitate in instanta;
- Foarte bune abilitati de comunicare, negociere si abilitati de solutionare de probleme;
- Persoana dinamica, energica si orientata catre rezultate ;
- Permis conducere categoria B - constituie avantaj

Descrierea jobului

- Realizează procedura concilierii prealabile prevăzute de Codul de Procedură Civilă;
- Redactează acţiuni pentru acţionarea în judecată a debitorilor;
- Gestioneaza activitatile de recuperare a creantelor bancare;
- Coordoneaza relatia cu executorii judecatoresti parteneri;
- Responsabil de rezultate obtinute in dosarele de executare silita, efectueaza deplasari la debitori impreuna cu executorii judecatoresti, urmareste demersurile efectuate in dosarele de executare etc.;
- Efectuează rapoarte privitoare la rezultatele obţinute

Descrierea companiei

EOS KSI Romania a fost fondata in anul 2002 sub denumirea KSI Kasolvenzia Romania si face parte din Grupul EOS, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare personalizate din lume, avand ca activitate principala de business managementul creantelor.

Respectand motto-ul “FOR A DEBT-FREE WORLD/Pentru o lume fara datorii”, EOS KSI ofera servicii de achizitie de portofolii de creante si colectare creante la nivel national si international, prin intermediul retelei de parteneri din peste 140 de tari, avand un rol important in economie deoarece o gestionare profesionala a creantelor reintroduce lichiditatile in circuitul economic.

EOS KSI are in prezent aproximativ 650 de angajati si este reprezentata la nivel national de 13 birouri regionale si de o retea dedicata de firme de avocatura si executori judecatoresti.

Valorile Grupului EOS sunt inscrise in Codul de Conduita, care functioneaza ca un ghid pentru activitatea zilnica a companiei. Prin acest cod este descris modul in care angajatii EOS lucreaza impreuna si in care isi trateaza clientii, partenerii de afaceri si colaboratorii: cu atentie si intelegere, cu hotarare, incredere, deschidere si flexibilitate.

Află mai multe despre brandul EOS ca angajator pe site-ul dedicat www.eos4you.ro!

Inainte de a aplica te invitam sa citesti Politica noastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal, accesand link-ul urmator: http://eos4you.ro/protectia-datelor/

De asemenea, parcurgerea informarii privind consimtamantul tau legat de prelucrarea datelor cu caracter personal este obligatorie, anterior aplicarii la prezentul post.

Expirat
Consilier Juridic Baia Mare  -  EOS KSI ROMANIA S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close