Publicat 21 Mai 2019 | Reactualizat 18 Iun 2019 | Expiră 21 Iun 2019

Consilier Juridic / Avocat in House

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Fiind in continua dezvoltare, cautam noi colegi in echipa noastra. Echipa, ce simte nevoia de forte proaspete ce pot aduce aport la dezvoltarea companiei. Suntem in cautarea unui consilier juridic pentru departamentul de recuperare bunuri/debite si a unui avocat in-house. Mentionam ca nu suntem in cautarea unei colaborari cu un cabinet de avocatura, activitatea urmand a se desfasura exclusiv la sediul Avestis International.

Descrierea jobuluiSolicitarile noastre:
- Atitudine pozitiva, optimist, dispus sa invete si sa se dezvolte profesional.
- Organizat, cu initiativa, un bun negociator, cu atitudine ferma si sa fie capabil sa ia decizii in situatii limita, foarte atent la detalii, ce cauta sa isi imbunatateasca in permanenta metoda de lucru.
- Cunostintele privind executarea silita, procedura insolventei, procedura civila, cu singuranta vor fi un plus, dar nu criteriu eliminatoriu!
- Experienta in materia recuperarii de creante si in materia leasing-ului reprezinta un avantaj.
- Detinator de permis auto (experienta obligatorie!) si disponibil pentru deplasari atat in Bucuresti cat si in tara, avand in vedere ca o mare parte din timpul alocat activitatii se poate petrece pe teren (doar pentru postul de consilier juridic)
- Cunoscator de limba engleza (orice alta limba straina cunoscuta este un plus).
- Cunostinte de operare PC si Microsoft Office (Word, Excel, Outlook).

Descrierea jobului

Responsabilitatile candidatului:
- Activitati ce presupun recuperarea de bunuri si debite de la persoanele fizice si juridice pe cale amiabila sau prin intermediul procedurilor judiciare.
- Gestionarea portofoliului de debitori alocat conform procedurilor interne.
- Contactarea telefonica a debitorilor in vederea informarii cu privire la situatia debitelor restante, in vederea incheierii unor acorduri de plata pe cale amiabila.
- Contactarea directa a debitorilor pe teren in vederea identificarii/recuperarii bunurilor/debitelor si participarea la negocierea termenilor de plata cu debitorii, intr-o maniera profesionala.
- Monitorizarea si gestionarea dosarelor aflate in gestiunea acestuia in relatia cu executorii judecatoresti, administratorii/lichidatorii judiciari si institutiile pe rolul carora acestea se afla si intocmirea de rapoarte periodice.
- Consultatii si cereri cu caracter juridic, asistenta si reprezentare judiciara in fata instantelor si a executorilor judecatoresti.
- Intocmirea si redactarea actelor cu caracter juridic: notificari, somatii, adrese catre diverse intitutii, cereri executare, plangeri penale, contestatii, intampinari si alte acte cu caracter juridic.
- Mentinerea si administrarea parteneriatelor cu clientii si colaboratorii societatii.
- Intocmirea de evidente, rapoarte si informari saptamanale si/sau lunare privind rezultatele activitatii.

Ce ii oferim?

- Atmosfera de lucru placuta, mediu de lucru dinamic si profesionist.
- Indrumare. Suntem o echipa unita si ne ajutam reciproc intotdeauna.
- Training intern, acces la training-uri si cursuri pentru dezvoltare profesionala.
- Pachet salarial motivant, bonusuri in functie de realizari si de implicare.

Mentionam ca interviul se va desfasura in 2 etape.

Descrierea companiei

Avestis International SRL este o companie ce ofera servicii integrate pentru recuperarea creantelor si bunurilor ce apartin institutiilor financiare bancare sau nebancare si a altor entitati economice, prin mijloace amiabile si judiciare.

Expirat
Consilier Juridic / Avocat in House  -  Avestis International SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close