Publicat 30 Sep 2019 | Expiră 31 Oct 2019

Consilier imobiliar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajăm consilier imobiliar cerinte: permis de conducere, capacitate de organizare, planificare şi de a lucra în echipă, implicare şi bune abilităţi de comunicare.

Descrierea jobului

Consilierul imobiliar promovează, vinde şi închiriază apartamentele din portofoliul agenţiei.

Descrierea companiei

Agenţia imobiliară Mobitim de peste 13 ani pe piaţa imobiliară vine in sprijinul clienţilor săi cu o largă varietate de servicii în domeniul imobiliar prin intermediul unei echipe tinere de profesionişti care pun pe primul plan perseverenţa, promptitudinea, seriozitatea si serviciile de cea mai bună calitate.

Mobitim oferă consultanţă imobiliară de specialitate în limba engleză, franceză, spaniolă şi maghiară precum şi consultanţa juridică de specialitate şi consultanta financiară pentru a sprijini clienţii înspre derularea tranzacţiilor şi obţinerea finanţărilor în cel mai rapid si sigur mod.

Expirat
Consilier imobiliar  -  SC Mobitim Imobile SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close