de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 03 Mai 2019 | Expiră 03 Iun 2019

Consilier Imobiliar pentru sediul din Calea Dorobantilor

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoane cu initiativa, ambitioase, serioase, punctuale, cu abilitati de comunicare si negociere;
Cursuri de vanzari sau broker imobiliar reprezinta un avantaj

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI:

Prospectarea pietei imobiliare
Actualizarea si introducerea de oferte / clienti in baza de date a companiei;
Evaluarea si vizionarea imobilelor;
Promovarea ofertelor prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie (presa scrisa, internet)
Organizarea, negocierea si urmarirea intregului proces de tranzactionare;


BENEFICII:

Pachet de comisionare atractiv (de la 30% pana la 100%) precum si parte fixa;
Bonusuri pentru depasirea targetului lunar;
Sprijinul intregii echipe pentru atingerea potentialului maxim;
Mediu de lucru placut in cadrul unei echipe de tineri profesionisti;

Descrierea companiei

Compania imobiliara HOUSE PROVIDERS a fost lansata pe piata imobiliara in anul 2008, de catre consultanti imobiliari cu o vasta experienta, obtinuta atat in perioda de boom imobiliar(2005 - 2008) cat si in perioada de declin (2008-2009)
Am lansat conceptul de "full house services" printre primii in Romania, din dorinta de a schimba mentalitatea clientilor cu privire la Companiile Imobiliare.
De aceea venim in sprijinul lor cu o gama larga de servicii (intermediere credite cu principalele banci din Romania, case de avocatura si birou notarial, lucrari de cadastru si intabulare, proiectare design si arhitectura de interior si exterior, amenajari interioare, productie si vanzare de mobilier, mutare si relocare) oferite direct de catre HOUSE PROVIDERS sau prin parteneriate cu alte companii, si in plus profesionalism in tranzactionarea de imobile pe piata imobiliara. De asemenea, suntem prima companie imobiliara care efectueaza certificate de performanta energetica la cele mai bune preturi existente pe piata, iar serviciile nu se vor opri aici, fiind deschisi catre orice idee inovatoare pe piata de Real-Estate.
Am lansat compania in perioada de criza imobiliara, pentru ca doream sa trecem la o schimbare rapida a stilului de munca, Brokerul imobiliar fiind nevoit sa treaca de la meseria de prezentator de apartamente la cea de Consultant Imobiliar!
Aceasta provocare ne-a dovedit ca am avut dreptate si ca piata in cele din urma a intrat pe o directie normala.
In momentul de fata acoperim toate sectoarele Bucurestiului, iar pentru anul 2018 avem ca target o mai buna aprofundare a tuturor zonelor din Bucuresti, precum si o promovare mai agresiva de imagine.
Portofoliul de clienti si oferte vizeaza in special piata imobiliara dinamica, o piata unde este nevoie de foarte multa lupta si dinamism dar nu excludem promovarea si tranzactionarea de proprietati care nu se incadreaza in acest segment.
Suntem o companie cu viziuni occidentale, fiind deschisi colaborarilor atat cu companii imobiliare cat si cu brokeri imobiliari independenti.

Expirat
Consilier Imobiliar pentru sediul din Calea Dorobantilor  -  House Providers

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close