Consilier imobiliar / Agent imobiliar

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 5000 - 25000 RON
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Candidatul ideal pentru noi trebuie sa fie deschis, dornic de a invata lucruri noi, sa aiba abilitati de comunicare si relationare cu oamenii si sa detina permis de conducere categoria B.
Experienta in domeniul imobiliar sau in orice domeniu de vanzari poate constitui un avantaj pentru viitor, dar pentru noi nu conteaza.
Suntem dispusi sa te invatam tot ceea ce este de invatat despre imobiliare.

Descrierea jobului

Job-ul de agent imobiliar este impartit in doua activitati, cea de birou, respectiv activitatea de teren.
Pentru a avea activitate pe teren, un agent imobiliar trebuie sa isi faca foarte bine treaba de birou si anume: publicitate pe toate canalele on-line puse la dispozitie de agentie, cunoasterea si aprofundarea ofertelor din portofoliul, legatura cu potentialii cumparatori.
Activitatea de teren consta in tururi de vizionare cu clientii sai si prezentarea proprietatilor din oferta de vanzare a companiei.

Descrierea companiei

Alliance Rezidential este o agentie imobiliara ce ofera servicii complete in domeniu, cu o vechime de 4 ani pe piata de profil din Zona de Sud a Capitalei. Echipa noastra de vanzari fiind formata din oameni tineri, deschisi si veseli.
Compania noastra detine contracte de colaborare cu majoritatea dezvoltatorilor imobiliari din aria de activitate, iar conducerea este asigurata de oameni cu experienta de peste 10 de ani in domeniul imobiliarelor.
Totusi, mandria cea mai mare a companiei este reprezentata de sutele de clienti care ne-au calcat pragul in cautarea unei locuinte si care au plecat de la noi, multumiti, ACASA.

Publicat 26 apr. 2022 Expiră 26 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.