Publicat 10 Mar 2016 | Expiră 11 Apr 2016

CONSILIER IMOBILIAR - 2000 LEI VENIT NET SI BONUSURI FINANCIARE DE EXCEPTIE

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Intr-o tara in care tranzactiile imobiliare din ultimii 5 ani sunt pe un trend ascendent, in care investitiile externe au devenit un motor al economiei, WUNSCH INTERMED isi doreste sa implementeze o noua dimensiune in domeniul tranzactiilor imobiliare.
WUNSCH INTERMED vrea ca in 2016 sa transforme piata imobiliara din Romania intr-o piata unitara si solida, o piata a colaborarilor si parteneriatelor.
Sunt doar cateva dintre motivele pentru care avem nevoie de forte noi si de oameni talentati in echipa noastra.
Daca esti entuziast, dinamic si organizat, nu conteaza in ce oras domiciliezi - WUNSCH INTERMED face angajari la nivel national.
Daca ai sau nu ai studii superioare, esti student sau mai ai un job, nu conteaza - WUNSCH INTERMED pune pret pe calitatea muncii si este deschisa oricarui tip de relatie contractuala: full time, part time, parteneriate, colaborari.
Daca esti o persoana optimista si perseverenta, pentru care comunicarea si negocierea sunt reale placeri, atunci nu conteaza daca ai sau nu ai experienta in domeniul imobiliar sau al vanzarilor - WUNSCH INTERMED crede in potentialul oamenilor si investeste in dezvoltarea lor.
Daca esti o persoana matinala sau potentialul maxim il ai dupa-amiaza sau seara, nu conteaza - WUNSCH INTERMED iti va gasi locul in organizatie.
Daca esti in cautarea unui loc de munca unde flexibilitatea, dinamismul si satisfactiile financiare si profesionale sunt la ele acasa, daca doresti sa fii respectat, apreciat, platit la timp, sa inveti continuu lucruri noi, sa te dezvolti personal si profesional, la noi gasesti mediul potrivit pentru toate acestea.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

- Vei administra un portofoliu existent de clienti (proprietari si cumparatori)
- Vei evalua cererile clientilor si le vei prezenta cele mai potrivite oferte
- Vei consilia si vei oferi consultanta clientilor
- Vei media si negocia contractele de vanzare sau inchiriere
- Vei pastra constant legatura cu clientii din portofoliu pentru a le oferi serviciile WUNSCH INTERMED atunci cand au nevoie de ele
- Vei face actiuni de business development pentru a genera clienti noi interesati de serviciile WUNSCH INTERMED

Beneficii:

- Pachet salarial motivant, corelat cu performantele: salariu fix, comisioane, bonusuri, telefon, laptop, autoturism
- Venitul salarial net (minim acceptat de catre noi) pentru un job full time - 2000 lei
- Toate sumele sunt fiscalizate
- Program de lucru flexibil
- Mediu de lucru profesionist: acces la baza de date cu ofertele din toata tara, actualizarea zilnica a bazei de date cu noile proprietati aparute, soft imobiliar pentru gestionarea cererilor si ofertelor cu suport mobil, minisite propriu pentru fiecare angajat / partener, modele pretiparite de contracte, asistenta juridica
- Training-uri periodice, diversificate si gratuite in domeniul vanzarii si negocierii
- Posibilitati reale de avansare si dezvoltare a carierei in domeniul tranzactiilor imobiliare
- Posibilitatea de a-ti dezvolta propria afacere in parteneriat cu WUNSCH INTERMED

Descrierea companiei

Cine este WUNSCH  INTERMED ?

- O echipa de oameni profesionisti, creativi, entuziasti si motivati. Scopul nostru este ca in fiecare zi sa fim mai buni, sa construim ceva nou, sa facem un pas inainte.

- O companie deschisa catre nou si neconventional, ce nu traseaza limite in a gandi si a actiona. Apreciem inovatia care contribuie la succesul nostru.

- O organizatie care observa atent piata si tendintele sale, ce da dovada de o mare mobilitate si un simt practic dezvoltat. Toate acestea ne permit sa ne configuram serviciile in functie de cerintele si dorintele fiecarui client.

Expirat
CONSILIER IMOBILIAR - 2000 LEI VENIT NET SI BONUSURI FINANCIARE DE EXCEPTIE  -  WUNSCH INTERMED SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close