Publicat 07 Mai 2021 | Reactualizat 04 Iun 2021 | Expiră 07 Iun 2021

Consilier de vânzări, Timisoara

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.

Consilier de vânzări
POZIȚIA
Pe durată nedeterminată, cu normă întreagă/normă parțială
ÎNCEPERE
01.05.2021
COMPANIA
Peek & Cloppenburg S.R.L.
PERSOANA DE CONTACT
General Sales Manager
LOCAȚIA
Shopping City Timisoara
Peek & Cloppenburg este o companie internaţională de modă cu aproximativ 140 de centre de desfacere în 15 ţări din Europa. Vă oferim o paletă generoasă de produse de calitate superioară şi un serviciu de asistenţă pentru clienţi excepţional. Din postura noastră de întreprindere de familie le oferim angajaţilor noştri de 120 de ani, un mediu de lucru sigur şi dinamic şi posibilităţi de a face carieră pe termen lung. Combinăm ceea ce este cel mai bun din ambele universuri: fiabilitatea cu inovaţia, focalizarea pe indicatorii economici cu o bună cunoaştere a tendinţelor din modă, răspunderea asumată individual cu sentimentul de „noi“ şi multe altele. Deveniţi o parte a grupului nostru şi începeţi-vă cariera la Peek & Cloppenburg.

RESPONSABILITĂŢI

Implicarea în procesul de vânzare prin servicii complexe şi discuţii active cu clienţii
Consilierea clienţilor
Participare la procesele de susţinere a vânzărilor
Activităţi de pregătire pre- şi post-vânzare

COMPETENŢE

Orientare bună către clienţi şi servicii
Seriozitate şi capacitate de lucru în echipă, dar şi o atitudine pozitivă
De preferat, o diplomă în comerţ sau experienţă în vânzări, respectiv în prestări servicii

CEEA CE OFERIM

Un mediu profesional dinamic, marcat de orientarea către lucrul în echipă și răspunderea proprie
Siguranța unei întreprinderi de familie, cu tradiție
Planificare individuală a carierei
Posibilități variate de dezvoltare
Reducerea angajaților în magazinele P&C
Compania sponsorizează asigurarea de sănătateMAI MULTE INFORMAȚII career.peek-cloppenburg.com/


Inspirat de modă și motivat de succesLa Peek & Cloppenburg combinăm multe - poate neașteptate - calități: nu suntem doar un retailer de modă, ci proiectăm și producem propriile mărci - de la masa de desen până la prezentarea finală a produselor. În peste 140 de magazine și în sediile companiei noastre din Düsseldorf și Viena, aproximativ 16.000 de angajați cu o gamă largă de specialități fac tot posibilul pentru piețele din 15 țări.În consecință, la P&C veți găsi diversitate unică și trebuie să vă confruntați cu noi provocări personale.Cum este să lucrezi la Peek & Cloppenburg? Toți cei care lucrează la Peek & Cloppenburg vor veni în curând să aprecieze amestecul nostru distinct de colegialitate și mentalitate practică. Lucrăm împreună cu dăruire și pasiune.Spiritul de echipă este la fel de important pentru noi ca performanța înaltă, angajamentul individual și dorința de a-și asuma responsabilitatea. În plus, oferim un program divers de dezvoltare personală fantastică și oportunități de îndrumare, posibilități de rețea, precum și beneficii care depășesc cu mult pregătirea profesională și salariul dvs. Acestea includ o reducere a angajaților, modele pentru îmbinarea vieții de muncă și de familie și o gamă largă de oferte de cultură, fitness și sănătate.Posibilitățile de formare și carieră la Peek & Cloppenburg. Sarcini diverse, responsabilitate mare, ierarhii plate: Peek & Cloppenburg este un angajator foarte atractiv într-un sector dinamic. Indiferent de programul pentru care optați, începerea activității la P&C vă oferă o mare varietate de oportunități de dezvoltare și perspective de carieră la toate nivelurile.Pentru studenți și absolvenți: Programul stagiar Stagii studențești Pentru profesioniști: Program de gestionare a magazinului Vânzări de intrare directă: Director general de vânzări, director de departament, asistent manager de asistență, asistență de vânzări Poziții la sediul direct la intrare Mai multe: https://career.peek-cloppenburg.com/
Ai aplicat
Expirat
Consilier de vânzări, Timisoara  -  Peek & Cloppenburg

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close