Publicat 09 Mai 2019 | Expiră 09 Iun 2019

Consilier credite Hunedoara

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.
Suntem in cautare de colegi noi!
Nu este nevoie de experienta, te invatam noi tot ce trebuie sa stii!
Daca esti organizat si sociabil, prieten bun cu Excel-ul si vrei sa te implici intr-un proiect la inceput de drum, avem pentru tine un post de Front Desk Agent in colaborare cu partenerul nostru BT Direct / ERB Retail Services.
Pe langa atmosfera prietenoasa, un mediu de lucru placut dinamic si provocator, iti oferim si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniul Banking.

Candidatul ideal

 • Studii medii;
 • Bune cunostinte utilizare calculator: MS Office;
 • Orientare catre client;
 • Capacitate analitica si atentie la detaliu, de a lucra sub presiune si cu termene limita;
 • Orientare catre rezultate;
 • Spirit de echipa.

Descrierea jobului

 • Dezvoltă relațiile cu clientii direct in magazinele partnerilor comerciali strategici şi îi fidelizează prin serviciile oferite;
 • Furnizeaza informatii corecte clientilor cu privire la serviciile si produsele companiei (explicatii extras lunar,dobanzi,modalitati de plata etc.)
 • Întocmeşte dosarele de credit, cu acurateţe şi la timp;
 • Rezolvarea situatilor ce pot aparea in discutiile pe care le poarta cu potentialii/actualii clienti;
 • Informeaza seful direct si face propuneri catre acesta pentru crearea de produse noi si dezvoltarea celor existente in concordanta cu necesitatiile clientilor
 • Realizează activități promoționale și evenimente organizate de departamentul de marketing;
 • Redactează rapoarte de activitate periodice;

Descrierea companiei

APT Resources & Services SRL

Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.

Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03

Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7

Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638

APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

Expirat
Consilier credite Hunedoara  -  APT RESOURCES & SERVICES SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close