Consilier Credite (Front Desk Agent)-CRAIOVA

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca ai abilitati dе comunicare, esti proactiv, iti place sa lucrezi cu oamenii si iti doresti o cariera in vanzari produse financiare, te asteptam in echipa noastra!
Apreciem abilitatile excelente dе comunicare cu clientii si colegii, atitudine pozitiva, dorinta dе a atinge obiectivele comune ale echipei si motivarea de dezvoltare profesionala!

Descrierea jobului


Cerinte:
- Studii superioare absolvite sau in curs;
- Aptitudini utilizare PC & aplicatii MS Office (in special Excel) / e-mail (Outlook) / internet / aplicatii informatice specifice
- Foarte bune abilitati lingvistice si de comunicare, relationare si vanzare consultativa
- Orientare catre client
- Experienta intr-un domeniu similar / insitutii de creditare constituie un avantaj;

Descrierea jobului
Fiind parte din еchipa noаstrа, vеi aveа ocаzia sa te dezvolti profesional intr-o echipa dinamica, ce furnizeaza servicii financiare pentru BT Direct, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania.

In ce va consta activitatea ta?
- Sa abordezi consultativ clientii din magazinul in care vei activa;
- Sa indentifici nevoile clientilor si sa oferi cele mai bune solutii de finantare;
- Sa cunosti in detaliu si sa promovezi produsele financiare si serviciile BT Direct;
- Sa intermediezi solicitarile de finantare din partea clientilor;
- Sa intocmesti rapoartele zilnice de productivitat.

Descrierea companiei

APT Resources & Services SRL

Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor.

Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 15.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03

Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7

Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638

APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

Publicat 25 ian. 2022 Expiră 24 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.