Publicat 16 Ian 2018 | Reactualizat 13 Feb 2018 | Expiră 16 Feb 2018

Consilier Clienti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru unul dintre clientii nostri, o institutie financiara in plina expansiune, Adecco Professional & Executive Search Division este in cautarea unui Consilier Clienti.

Cerinte:

 • Calitati excelente de comunicare și abilități interpersonale necesare pentru lucrul cu clientii societatii
 • Experienta in lucrul cu clienti / vanzari / call center
 • Responsabilitate si punctualitate
 • Înțelegerea aspectelor tehnice legate de autoturisme si piata auto
 • Aptitudini utilizare calculator (Microsoft Office)
 • Cunoaștere a limbii engleze (nivel mediu)
 • Studii superioare (inclusiv studenti in an terminal, dar cu experienta in lucrul cu clientii)

Descrierea jobului

Responsabilitati:

 • Asistenta si consiliere clienti si prezentarea si vanzarea serviciilor la telefon, in sucursalele sau la partenerii companiei (Dealeri Auto, Brokeri Credite)
 • Pregatirea de contracte de credit si alte documente specifice creditelor
 • Consultarea bazelor de date specifice activitatii
 • Monitorizarea portofoliului de credite
 • Evaluarea si stabilirea starii tehnice a masinii

Descrierea companiei

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15862/2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale.

Expirat
Consilier Clienti  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close