check_circle

Job verificat

|Publicat 06 Dec 2018 | Reactualizat 05 Ian 2019 | Expiră 06 Ian 2019

CONSILIER CLIENTI PRIN TELEFON - PERIOADA DETERMINATA

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

UP ROMÂNIA își mărește echipa Telesales & Customer support !

Ne dorim un coleg sau o colegă care să ocupe poziția de Consilier clienti prin telefon.

Candidatul ideal este cel caruia:

Ii place vânzarea prin telefon și relaționarea cu clienții.
Ii place să învețe lucruri noi, este curios/curioasă, are inițiativă.
Este o persoană perseverentă, organizată, căreia îi place să-și atingă obiectivele.
Are abilități bune de utilizare a calculatorului (cel puțin Word, Excel, Internet).
Este o persoană optimistă, cu voie bună.

Descrierea jobului

Responsabil de consilierea și vânzarea către clienții din portofoliu.
Oferă suport clienților în completarea documentelor, accesarea serviciilor, precum și în orice demers al acestora pentru o bună și eficientă colaborare cu Up România.
Menține și dezvoltă bune relații cu clienții companiei prin activități de comunicare telefonică, e-mail și prin completarea documentației necesare.
Negociază și renegociază, prin telefon, condiții contractuale cu clienții din portofoliul alocat.
Realizează obiectivele de vânzări trimestriale.
Promovează marca, imaginea, produsele și serviciile firmei, în concordanță cu interesele acesteia si cu procedurile interne specifice.
Completează în soft-urile/aplicațiile și bazele de date puse la dispoziție de societate, toate informațiile importante despre clienții cu care discută, păstrând permanent informațiile la zi.

Descrierea companiei

Up Romania isi propune sa ofere clientilor si partenerilor sai servicii integrate care sa le simplifice interactiunile, procesele, deciziile, adoptand o atitudine de intelegere profund umana a nevoilor acestora si sustinand bunele practici de responsabilitate sociala.

Tichetele si cardurile de masa, tichetele cadou, tichetele sociale si cele sociale de gradinita, voucherele si cardurile de vacanta, tichetele de cresa, platforma STIM Online, platforma Up Achizitii sunt doar cateva din varietatea solutiilor cu care venim in sprijinul performantei, al calitatii si al motivarii, al grijei si implicarii pentru a face sa fie mai bine in fiecare zi.

Misiunea noastra e sa aducem valoare prin empatie, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de parteneri si utilizatori.

Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile. Promovam responsabilitatea, solidaritatea, inovatia, echitatea, antreprenoriatul. Ne dorim alaturi de noi persoane care sa simta si sa actioneze conform acestor valori.

Oferim un mediu organizational care incurajeaza dezvoltarea profesionala si personala, initiativa si care apreciaza implicarea, colaborarea si proactivitatea. In tot ce facem urmarim sa aducem valoare prin simplificare.

Oferta de beneficii:

Pentru postul Consilier clienti prin telefon oferim un pachet de avantaje și beneficii motivant, acces la training-uri, team-building-uri și alte beneficii și avantaje suplimentare alocate la nivel de firmă.

Mediu de lucru este unul dinamic și plăcut, cu un program normal, de luni până vineri (nu se lucrează în week-end și nici în zilele de sărbători legale).

Expirat
CONSILIER CLIENTI PRIN TELEFON - PERIOADA DETERMINATA  -  UP ROMANIA (CHEQUE DEJEUNER ROMANIA SRL)