Publicat 13 Sep 2017 | Reactualizat 11 Oct 2017 | Expiră 14 Oct 2017

CONFECTIONERI TAMPLARIE/ TAMPLARI - AL/PVC/ Lemn

30 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

ODL Personnel Ltd este o companie de recrutare in domeniul constructiilor cu sediul in Belfast, Irlanda de Nord, care opereaza in Romania pentru a asigura servicii la cele mai inalte standarde celor care sunt interesati sa lucrezi impreuna cu noi.

ODL Personnel recruteaza CONFECTIONERI TAMPLARIE/ TAMPLARI ATELIER pentru un proiect major in Irlanda de Nord cu 2 optiuni de angajare:

Pentru a lucra intr-un proiect major din iulie pana in perioada de dinaintea Craciunului cu posibilitate de prelungire cu acordul partilor;
Sa obtineti un contract permanent cu unul dintre Clientii nostrii dupa perioada de proba prin ODL PersonnelClientul este o companie de prestigiu care produce sisteme de ferestre, cerintele pentru confectionerii de tamplarie fiind urmatoarele:

  • Candidatii trebuie sa poata interpreta si lucra in conformitate cu instructiunile de lucru, respectiv specificatiile / desenele tehnice puse la dispozitie.
  • Candidatii trebuie sa aiba abilitatea de a lucra atat individual, cat si ca parte dintr-o echipa, in conformitate cu cerintele impuse, cu specificatiile furnizorului si a codului de bune practici. Acestia trebuie sa lucreze cu utilaje specifice activitatii din atelier, incluzand macarale/ poduri rulante, masini de frezare, masini de gaurire, masini de debitare etc

Experienta in domeniul confectionarii tamplariei este preferabila, dar nu esentiala, ca si abilitatea de a vorbi limba engleza, cel putin la nivel conversational.

Incurajam si candidatii cu experienta in tamplarie (AL/ PVC/ lemn) de cca 12 luni sa aplice pentru aceste roluri.


In schimb, se va oferi un salariu orar atractiv, plata orelor suplimentare la o rata cu 1.25 - 2 mai mare decat orele regulare, precum si suport prin punerea la dispozitie a unor unitati de cazare de calitate, fiind asigurat si transportul la locul de munca. Daca nu ati mai lucrat in Marea Britanie, va vom oferi sprijinul necesar in procesele de obtinere a numarului de asigurare nationala NINO, deschiderea unui cont bancar, si inscrierea in sistemul doctorilor “de familie”.

Acesta poate fi un rol atractiv pentru candidatii care doresc sa traiasca in continuare in Romania, realizand venituri substantiale din strainatate, oferindu-li-se totodata oportunitatea de petrece sarbatorile de Craciun alaturi de familie si prieteni.

Mentionam ca, avand in vederea proximitatea acestui proiect, aplicatiile Dvs vor fi tratate cu prioritate, fiind procesate in cel mai scurt timp posibil de la momentul transmiterii lor.

Pentru mai multe detalii, va stam cu placere la dispozitie telefonic si via email.
Persoana de contact: OANA STROE
Tel: 0722425751/ 0745779944
Email: recrutare@odlpersonnel.co.uk

Descrierea companiei

ODL Personnel Ltd este o companie de recrutare cu sediul in Belfast, Irlanda de Nord. Orasul a devenit o destinatie populara, fiind un loc prietenos si primitor, cu un cost de viata mai redus decat in alte orase din UK, atat in ceea ce priveste costul chiriei, cat si al mancarii si transportului. ODL Personnel lucreaza cu parteneri de incredere in domeniul constructiilor, un domeniu in crestere, ce ofera oportunitati profesionale la cele mai inalte standarde. Toți angajații vor semna contract legal de muncă, care le va asigura dreptul la beneficii sociale și accesul la îngrijire medicala în UK. Vom fi alaturi de Dvs de la plecarea din tara si pe tot parcursul sederii in Irlanda de Nord pentru a va acorda sprijin in mod eficient, rapid si in conditii de maxima siguranta. ODL Personnel nu percepe niciun fel de comision sau taxă de mediere pentru serviciile prestate!
www.odlpersonnel.co.uk

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

CONFECTIONERI TAMPLARIE/ TAMPLARI - AL/PVC/ Lemn  -  ODL Personnel Ltd