Publicat 12 Mai 2007 | Reactualizat 10 Iun 2007 | Expiră 12 Iun 2007

conductor arhitect / arhitect

CONFIDENTIAL
3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Seriozitate, responsabilitate,preocupare continua pentru lucrul corect si facut la termen conform comenzii primite. Fara alte obligatii profesionale.
Candidatul ideal este ordonat , respectuos, cu bun simt si cu o dorinta de munca ce va fi rasplatita pe masura calitatii lucrarilor de proiectare realizate.

Descrierea jobului

Proiectare de arhitectura - PAC, PT+DDE, avize etc.
cu toate piesele scrise si desenate ce implica fiecare faza, verificare si coordonare cu celelalte specialitati, rezistenta si instalatii. Beneficiile viitorului angajat : un loc de munca intr-un colectiv tinar, cadru modern, posibilitati reale de cistig corespunzator calitatii muncii prestate.

Descrierea companiei

Birou de arhitectura modern ce aplica in proiecte cele mai noi materiale produse in Romania si tehnologii ce economisesc energia si nu polueaza mediul inconjurator. Urmarim calitatea serviciilor oferite de catre firma noastra astfel incit sa raspundem cerintelor clientilor nostri in termenul stabilit si corespunzator comenzii de proiectare.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

conductor arhitect / arhitect  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close