Publicat 10 Mai 2019 | Expiră 10 Iun 2019

Conducator Auto Profesionist CE pentru Distributie

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam cu contract de munca, in Piatra Neamt, Conducator Auto Profesionist cu categoria CE pentru distributie marfuri generale.
Solicitam: domiciliul in Piatra Neamt sau imprejurimi, seriozitate, experienta in distributie, acte si atestate profesionale si medicale la zi, card tahografic si sanatate foarte buna.
Oferim conditii atractive de munca si salarizare, intr-un colectiv tanar si dinamic si contract de munca pe durata nedeterminata.

Descrierea jobului

Angajam:
Conducator Auto Profesionist categoria CE, pentru Distributie.
Solicitam:
Domiciliul in Piatra Neamt sau imprejurimi, seriozitate, experienta, acte si atestate profesionale si medicale la zi, card tahografic si sanatate foarte buna.
Oferim:
Conditii atractive de munca si salarizare, intr-un colectiv tanar si dinamic si contract de munca pe durata nedeterminata.

Descrierea companiei

Companie Nationala de import si distributie cu experienta din 1998 in produse tehnice, consumabile, uz gospodaresc si general, DIY.
Misiunea noastra este de a oferi clientilor calitate si promptitudine in cele mai avantajoase conditii de pe piata.

Expirat
Conducator Auto Profesionist CE pentru Distributie  -  BARALCHIM srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close