COMMISSION SPECIALIST

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Secondary school education is a must
 • Advanced knowledge of MS Word and Excel
 • English language - advanced level
 • Good communication skills, attention to detail and perseverance
 • Ability to work under the pressure of strict deadlines

Experience in insurance is an advantage.

Descrierea jobului

Responsibilities:
 • Matching of insurance premiums in the systems
 • Communication with the members of the INSIA network
 • Communication with the members of the relevant departments within the insurance companies (policy cancellations, premium returns, commission matching, etc.)
 • Invoicing commissions, tracking collection, allocating commissions
 • Periodic reports to the accounting department
 • Other administrative activities
Benefits:
 • Developing a career in the field of insurance
 • The salary is supplemented by private health insurance and meal vouchers
 • Possibility to work from home - in agreement with supervisor

The employment contract is concluded for a period of 2 years currently.

Descrierea companiei

BINE AȚI VENIT LA INSIA

INSIA a.s. este o companie de brokeraj in asigurari internationala parte din grupul american Marsh & McLennan Companies. Cu sediul central la Praga, INSIA are cea mai mare retea de intermediari in asigurari din Europa Centrala si de Est avand birouri deschise in Republica Ceha, Solvacia, si Romania.

De peste 25 de ani, INSIA a.s. oferta o gamă larga de produse de asigurare de la asigurari obligatorii precum asigurarile RCA sau PAD, pana la asigurari pentru IMM-uri ori alte riscuri complexe in cazul clientilor persoane juridice. Intrata in piata romaneasca de asigurari in 2013, compania INSIA se extinde doar prin parteneriate de tip franciza. Modelul de franciza imbina brand-ul puternic al grupului MMC cu instrumentele necesare dezvoltarii unui business de succes in asigurari.

DESPRE INSIA

INSIA a.s., parte a grupul american Marsh & McLennan Companies, este o companie de brokeraj in asigurari ce ofera clientilor, prin intermediul birourilor de asigurari deschise impreuna cu partenerii, un pachet unic de servicii care combină avantajele unei companii internaţionale cu experienţa în brokerajul de asigurări, adaptată întodeauna la cerinţele pieţei. Intermediem toate tipurile de produsele de asigurare din Romania dar si anumite tipuri de asigurari speciale oferite de asiguratori de pe piata din Londra.

Cu o istorie de peste 150 de ani, grupul Marsh & McLennan Companies, actionarul majoritar al INSIA a.s., este o companie globală de servicii profesionale in domeniul consultantei de risc si a serviciilor financiare. Cu sediul central la New York, avand peste 75.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de 15 miliarde USD, Marsh & McLennan Companies includ Marsh, lider mondial in brokerajul in asigurari si consultanta de risc, Guy Carpenter, specialist in risc si reasigurari, Mercer, furnizor de servicii si consultanta HR, si Oliver Wyman, consultanti de management.

ISTORIC

Compania INSIA a.s. a fost fondata in 1992 la Praga, in Republica Cehia de catre doi specialisti, unul in asigurari, Ivan Špirakus si unul in IT, Pete Marek. Cei doi parteneri si-au combinat cunostintele, transformand astfel INSIA in lider de piata in Cehia. In 2006 au extins modelul de business si in Slovacia. Din dorinta de a-şi extinde activitatea si pe segmentul de retail, respectiv al IMM-urilor, la nivel global, grupului Marsh & McLennan Companies a achizitionat pachetului majoritar de actiuni a companiei INSIA a.s. in anul 2011. Prezenta in cele 3 tari, INSIA a.s. colaborareaza cu aproximativ 2.000 de parteneri francizati, cu peste 350 de birouri, care au intermediat in 2019 prime de asigurare de peste de 150 mil. EUR. In Romania, INSIA a.s. are peste 25 birouri de franciza in 8 orase din tara.

MODEL DE BUSINESS

INSIA a.s. a dezvoltat un model de franciza unic in piata, care s-a dovedit a fi de succes la nivel international. Modelul de business imbina brand-ul puternic al grupului din care facem parte, Marsh & McLennan Companies, cu instrumentele perfectionate in decursul anilor, necesare dezvoltarii unui business de succes in asigurari. INSIA a.s. opereaza exlusiv in sistem de franciza, oferind astfel noului antreprenor suportul operational complet, transparenta, proiecte personalizate, platforme de lucru avansate și instrumente IT, produse de asigurare si nu in ultimul rand solutii de plasare a riscului la nivel international. Construim acest model de business alături de antreprenori locali cu o bună reputație, orientați catre rezultate, ce au calități demonstrate de conducere. In cadrul birourilor de brokeraj in asigurari, partenerii in franciza ai INSIA a.s., oferi clientilor intreaga gama de produse de asigurare, de la asigurarile obligatorii precum RCA sau PAD, pana la asigurarile pentru locuinta, CASCO, raspunderi, IMM-uri ori alte riscuri complexe.

Publicat 3 nov. 2021 Reactualizat 3 dec. 2021 Expiră 3 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.