Publicat 01 Apr 2016 | Expiră 03 Mai 2016

COMMIS/ CHEF DE PARTIE/SOUS CHEF (BUCATARI)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Limba engleza la nivel conversational;
-Diploma de bucatar (orice alta diploma de calificare in domeniu consituie avantaj);
-Experienta minim doi ani pe o pozitie similara intr-un hotel reprezinta un avantaj;
-Atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
-Atentie la detalii si punctualitate;
-Imaginatie culinara, ordonat si disciplinat;
-Capacitate de lucru individual si in echipa;
-Disponibilitate de lucru in ture (a.m., p.m., noapte);
-Cunostinte de limba engleza la nivel conversational;
-Persoana proactiva;
-Leadership.

Descrierea jobului

COMMIS/CHEF DE PARTIE
-Pregateste sosuri, supe si antreuri reci si calde;
-Pregăteşte şi garniseşte comenzile de mâncare aşa cum sunt primite în conformitate cu reţetele şi prezentarea adecvată a farfuriei;
-Aranjeaza masa pentru mic dejun, pranz si cina conform instructiunilor Bucatarului Sef;
-Apelează la Bucătarul coordonator de tură pentru a asigura condimentarea, porţionarea şi prezentarea felurilor de mâncare;
-Se asigură că mâncarea din propria secţie este livrată la timp;
-Monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
-Se raportează la dosarul secţiei în ceea ce priveşte specificaţiile cu privire la pregătire, gătit şi prezentare pentru toate felurile de mâncare produse în department;
-Raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
-Depozitează alimentele nefolosite în mod adecvat şi informează Bucătarul coordonator de tură despre cantităţile mai mari de mâncare depozitată;
-Asigura mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare;
-Participa la determinarea necesarului de materii prime si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
-Pregatirea produselor in vederea livrarii;
-Asigura curatenia laboratorului;
-Pastrarea in cele mai bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
-Respectarea normelor de igiena si securitate a Muncii;
-Utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei;
-Verifica termenul de valabilitate al produselor, al preparatelor si comunica superiorilor cand acestea nu indeplinesc masurile de igienico-sanitare;
-Respectă întotdeauna standardele Radisson BLU de pregătire, reţete şi prezentare.

SOUS CHEF
-Sa respecte politica companiei;
-Sa monitorizeze si sa asigure serviciul culinar la standarde inalte;
-Responsabil de organizarea "mise en place";
-Responsabil de igiena in bucatarie conform regulilor HACCP;
-Responsabil de controlul costurilor si al stocurilor.

Descrierea companiei

Say YES! to a new CAREER at Radisson SAS Bucharest, a 5 star world class hotel!
Feel free ….be different, dare more!

Radisson SAS Hotels & Resorts, part of the Rezidor Hotel Group, is a first class full service hotel brand with key differentiators such as the 100% Guest Satisfaction Guarantee and the Yes I Can! spirit of service.
At the Rezidor Hotel Group we are always on the look-out for new people that understand the important role they play in delivering our promise of quality and hospitality spirit to our guests and colleagues.

You can find us allover the world, in every continent with over 330 hotels.

Radisson SAS Hotel, Bucharest is the biggest five-star hotel in Romania. It offers 424 guest rooms including 39 suites. All rooms come with high-quality amenities including free wifi and broadband.
The Pleiades state-of-the-art Meeting & Events department offers seating capacity for up to 1000 guests.
Our main Restaurant, Dacia Felix, can seat up to 270 guests for breakfast and for group meals. Prime Steaks and Seafood seats up to 40 guests and offer prime-time dining for business and pleasure. Caff Citt offers a spread of north Italian cuisine with a sun-terrace. Pool Side Grill is the seasonal outdoor restaurant. Bl Lounge Bar offers drinks and snacks 24 hours every day. Dark Bl Bar, offers fine cigars and cognacs and Light Bl Terrace is our outdoor lounge.
The interior garden features an outdoor pool, a large Jacuzzi, patio and a jogging track as well as free access to World Class Health Academy.

Within the hotel, you can also find Romania's biggest casino, Platinum Casino as well as several exclusive shops.

We are here now and we are happy to welcome you into our team!

Our recruitment team assures high confidentiality for all applications. All suitable candidates will be contacted.

Expirat
COMMIS/ CHEF DE PARTIE/SOUS CHEF (BUCATARI)  -  S.C BEA HOTELS EASTERN EUROPE(ROMANIA) S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close