Commercial Budget Specialist (Temporary- 31 Dec 2023)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Who are we looking for:
Education: University Degree (Economic field or Business Administration is preferred);
Work Experience: 2-3 years of experience in budget planning and administration;
Language: English (intermediate level);
Other skills and knowledge:
 • Budget administration knowledge + good financial understanding;
 • Contract management experience is a plus;
 • Intermediate MS Excel level;
 • SAP knowledge is a plus;
 • Analytical, planning, and organizing skills + good communication skills;

Descrierea jobului

Department: Trade Marketing Planning & Analysis
Location: Bucharest
Reporting to: Trade Marketing Planning & Analysis Manager
Role: Temporary, until 31 December 2023

What we need:
 • We are looking for a Commercial Budget Specialist that will play a significant role in monitoring the Sales budget (Traditional Trade, Key Accounts, and Leisure), providing extensive support in all planning exercises, acting as a single point of contact (SPOC) for the Finance department.
What will you do:
 • Act as a gatekeeper for the Commercial Planning budget, monitoring and ensuring (together with the budget owners) the proper spending of allocated resources;
 • Facilitate budget transfers and planning between functions (Commercial Planning, Key Accounts, and Leisure) in order to seize market opportunities and ensure year-end closing on the planned overall budget;
 • Provide support to budget owners in annual planning exercises and revisions; act as SPOC for the Finance department;
 • Coordinate all the administrative aspects related to the Commercial Planning department within the Sales function;
 • Ensure an accurate record of expenses by cost center;
 • Administrate and review the OPEX budget for all JTI Sales Offices in the country;
 • Provide support to Trade Marketing contracting flow and related activities.

Descrierea companiei

JTI Romania este membră a Japan Tobacco International, important producător internațional de tutun cu peste 44.000 de angajați, în 130 de țări, având sediul central în Geneva, Elveția.

JTI și-a început activitatea în România în 1993 (ca R.J. Reynolds), și a fost una dintre primele companii multinaționale care a investit pe plan local. De atunci, am continuat să investim în oameni, în mărci și în fabrica din București, recunoscută în grupul JTI pentru eficiență și excelența în execuție. Circa 70% din producția fabricii merge la export.

Avem peste 1.200 angajați în sediul central, în unitatea de producție și în cele peste 30 de birouri de vânzări din toată țara.

Transformăm tutunul brut în țigarete de calitate, destinate celor mai exigente gusturi. Producem și vindem unele dintre cele mai cunoscute branduri la nivel local.

JTI este certificată Top Employer Romania, Europa și Global 2020. Pe lângă certificarea globala obținută pentru al șaptelea an consecutiv, JTI a fost, de asemenea, certificat ca angajator de top Nr. 1 pentru Orientul Mijlociu, Europa si regiunile Asia Pacific.

Această certificare evidențiază condițiile excelente de angajare ale JTI și cele mai bune practici în domeniul resurselor umane, evaluate de Top Employers Institute.

Succesul în afaceri ne-a ajutat să construim o relație solidă cu comunitatea locală. Susținem cele mai prestigioase evenimente și instituții culturale pentru că noi, la JTI, avem convingerea că succesul trebuie împărtășit. Avem privilegiul de a face parte din viața socială și culturală a țării și privim această implicare ca pe o datorie care ne face cinste.

Compania este partener al FITS, TIFF, SoNoRo, al turneelor naționale de muzică clasică și sponsorul oficial al „Gigi Căciuleanu România Dance Company”. JTI susține Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, Casa de Ceai din Muzeul Național de Artă și Centrul de Studii Româno-Japoneze. „Întâlnirile JTI”, eveniment anual lansat în 2000, a devenit un brand cultural național în dansul contemporan.

JTI susține, de asemenea, din anul 2000, Bursele JTI pentru jurnaliști.

Programul Seniorii JTI, lansat în 1998, este dedicat persoanelor în vârstă, compania susținând și proiecte sociale în toată țara.

For more information, visit www.jti.com .

Publicat 13 oct. 2021 Reactualizat 20 oct. 2021 Expiră 12 nov. 2021
Joburi similare