Publicat 29 Mar 2021 | Reactualizat 26 Apr 2021 | Expiră 29 Apr 2021

Comisionar vamal

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Curs autorizat de formare în domeniul legislației vamale reprezinta un avantaj;
-Experiență în activități vamale – minim 3 ani;
-Cunostinte referitoare la pozitii tarifare, contingente tarifare, utilizarea bazei de date TARIC;
-Cunostinte in clasificarea tarifara, originea marfurilor, stabilirea valorii in vama, taxe antidumping si taxe compensatorii
-Bune abilități de comunicare;
-Orientare spre rezultate;
-Abilități de lucru în pachetul Microsoft Office (Word, Excel);
-Limba engleză – nivel avansat.

Descrierea jobului

-Raspunde de operatiunile vamale de import;
-Gestioneaza relatia cu autoritatile in legatura cu operatiunile vamale;
-Furnizeaza solutii corecte si la timp pentru activitatile vamale;
-Stabileste/propune si actualizeaza regulile pt efectuarea receptiilor/livrarilor sub regim vamal, in concordanta cu legislatia vamala si fiscala romana si europeana;
-Colaboreaza cu departamentele implicate in activitatea cu incidenta in domeniul vamal;
-Este responsabil de respectarea conditiilor de derulare a operatiunilor de plasare a marfurilor sub un regim vamal.

Descrierea companiei

S.C. Trutzi S.R.L este o societate dinamica si flexibila, orientata catre nevoile si cerintele clientilor, reusind acest lucru intr-un timp foarte scurt, odata cu deschiderea unitatii de productie in anul 2009. Astfel, prin aceasta unitate de productie am marit considerabil gama de produse si, de asemenea, am reusit sa onoram comenzile intr-un timp mult mai scurt si la o calitate mult mai buna.

Am adus un plus societatii prin investitiile repetate si constante in unitatea de productie, cat si in reteaua zonala de distribuitori, care ne-au ajutat sa crestem cifra de afaceri si sa devenim mai competitivi pe o piata care pune accentul in primul rand pe pret, dar si pe calitate.

Ne pretuim clientii si salariatii, credem in colaborarile fructuoase pe termen lung, de aceea oferim servicii de calitate si avantaje deosebite celor care aleg sa colaboreze cu noi.

Pe viitor, vrem sa crestem capacitatea de productie si sa extindem reteaua de distribuitori si de depozite proprii la nivel national. In prezent, atat prin depozitele proprii din Suceava, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Galati si Pitesti, cat si prin reteaua nationala de distribuitori, acoperim majoritatea judetelor din tara in ce priveste livrarea imediata a comenzilor (12-24h), celelalte judete ale tarii fiind deservite prin intermediul livrarilor prin curierat rapid. Pe o piata care este in continua miscare, suntem mereu in cautare de noi colaborari, alaturi de care ne dorim sa crestem.

Sloganul nostru este servicii si produse de calitate la un pret convenabil!

Expirat
Comisionar vamal  -  TRUTZI S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close