Comisionar distribuție

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- studii medii
- flexibilitate, mobilitate și dinamism
- abilități bune de comunicare
- constituie avantaj permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

Responsabilități:

- pregătirea comenzilor conform graficului de livrări
- asigurarea cantității și calității mărfii ce urmează să fie livrată
- etichetarea și placarea comenzilor ce urmează a fi livrate

Oferta (bonusuri, beneficii)

- salariu atractiv și tichete de masă
- alte beneficii* : de Crăciun, Paște, zi de naștere, vacanță, asigurare privată de sănătate
- training de specialitate
- sistem informatic performant și logistică modernă
- oportunitatea unei cariere într-un concern internaţional.
* acordarea beneficiilor este condiționată de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei cf. CCM la nivel de unitateInformare
Vă informam că, prin aplicarea pentru o poziţie în cadrul societăţii Selgros Cash&Carry SRL, vă vom colecta şi folosi datele personale oferite în desfăşurarea procesului de recrutare şi selecţie de personal. Pentru informaţii complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul recrutării şi selecţiei de personal în cadrul Selgros Cash&Carry SRL, vă rugăm să accesaţi site-ul societăţii, secţiunea Cariere.

Descrierea companiei

Descrierea companiei
Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 23 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.
Publicat 29 iun. 2021 Reactualizat 27 iul. 2021 Expiră 29 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos