Publicat 18 Sep 2008 | Reactualizat 17 Oct 2008 | Expiră 19 Oct 2008

Comercial IT (Bucuresti)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent(a) al(a) unei facultati in Business Administration sau IT
- Excelent nivel comunicational si inter-personal
- Excelente abilitati de coordonare, planificare si organizare
- Cunoasterea pietii IT in Romania, Europa
- Limba engleza – nivel avansat – obligatoriu
- Cunoasterea limbei franceze – avantaj
- Experienta minima pe un post similar - 3 ani

Descrierea jobului

Grupul Pentalog recruteaza un Comercial IT – responsabil de relatiile societatii cu partenerii si clientii sai. Veti fi implicat(a) in activitatile de vanzare, marketing, training-uri etc. Veti participa la procesul de incheiere a contractelor comerciale.
Beneficii: - Crearea unei cariere si posibilitati multiple de promovare
- Pachet salarial atractiv incluzand si un pachet de prime (reusita si fidelitate)
- Tichete de masa
- Asigurare de sanatate

Descrierea companiei

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere, iar domeniile de competenta cuprind informatica de gestiune si cea industriala(R&D).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti, Brasov, Iasi, Sibiu), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orlans, Bordeaux, Paris) si Germania (Frankfurt). 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2007 o crestere interna de 67% si o cifra de afaceri de 5,5M€. La inceputul anului 2008, echipa Pentalog numara deja 210 de persoane.

Datorita acestor indicatori pozitivi, preconizam pentru 2008 crearea a numeroase noi posturi in toate agentiile noastre din Romania si Republica Moldova, o crestere de 40% din efectivul actual.
In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.

Expirat
Comercial IT (Bucuresti)  -  GRUP PENTALOG

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close