Collection team leader

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

CERINTE:
• Studii superioare finalizate: economice, administrative, juridice și/sau tehnice;
• Cunoasterea limbii engleze - nivel mediu;
• Gândire analitică și sintetică;
• Capacitate de prioritizare a sarcinilor, organizare si planificare;
• Capacitate de relaționare și comunicare, atât cu echipa cât și cu debitori/clienti/management/ colegi de pe același nivel ierarhic;
• Abilitati de leadership;
• Cunostinte operare pachet Ms Office;
• Experienta pe o pozitie similara de 1 an.

Descrierea jobului

• Creează, implementează, susține și optimizează procesul de colectare;
• Gestioneaza portofoliile asignate si agentii de colectare din echipa;
• Trasează sarcini persoanelor din subordine și se asigură de îndeplinirea acestora în timp util;
• Participă activ la îmbunătățirea procesului de colectare, oferind soluții pentru buna functionare a activităților operaționale;
• Oferă feedback permanent persoanelor din echipa sa si evalueaza activitatea agentilor de colectare coordonati;
• Întocmește rapoarte periodice legate de activitatea echipelor din subordine și propune soluții
de îmbunătățire;
• Se implică în soluționarea situațiilor de criză apărute, care pot afecta procesul de colectare;
• Se asigură de corectitudinea datelor introduse de către colectorii de debite în aplicațiile utilizate și de calitatea apelurilor efectuate de catre agenții de colectare;
•Participarea la procesul de recrutare a noilor agenti de colectare.

BENEFICII:
• Pachet salarial atractiv: salariu de bază, bonuri de masa si bonusuri de performantă;
• Abonament medical privat;
• Contract pe perioadă nedeterminată;
• Mediu de lucru profesionist, activ, inovator și de tip participativ;
• Program de lucru in ture saptamanale (luni-vineri in intervalul 09:00 – 17:30, respectiv 11:30 - 20:00).

Descrierea companiei

KREDYT INKASO este unul dintre liderii pietei de colectare creante din Polonia, inca din anul 2001 si totodata, unul dintre cele mai mari grupuri de investitii din Europa. In prezent, isi desfasoara activitatea in tari precum Polonia, Rusia, Romania si Bulgaria.
INCEPAND DIN 2001, suntem prima companie din Polonia ce a investit in portofoliile de credite neperformante.

Prin inscrierea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre Kredyt Inkaso Investments RO S.A. in scopul inscrierii in baza de date, a recrutarii si/sau selectiei pentru pozitia/pozitiile deschise la care ati aplicat in vedere unui post disponibil in cadrul Kredyt Inkaso Investments RO S.A., realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, precum si autoritatilor publice, in baza legislatiei in vigoare. Aceste informatii vor fi stocate in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A. si pot fi transmise/portate partenerilor, imputerniciti ai operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO S.A., societati ce au ca obiect “activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii.
Sunteti de acord ca aceste date cu caracter personal sa fie stocate timp de 5 ani, avand dreptul de a solicita accesul la datele dvs cu caracter personal, rectificarea, stergerea, restrictionarea prelucrarii sau portabilitatii acestora printr-o cerere scrisa transmisa pe adresa de email dpo@kredytinkaso.ro sau prin posta la adresa Str. Invingatorilor nr. 24, cladirea Victory Business Center, etaj 6, sector 3, Bucuresti.
Kredyt Inkaso Investments RO S.A. precum si imputernicitii operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO S.A., societati ce au ca obiect “activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, acreditate pe servicii de mediere a muncii pot colecta, prelucra si stoca urmatoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, varsta, sex, date de contact (telefon, email, skype, adresa de domiciliu/resedinta), conturi personale si profesionale de pe platforme de socializare, experienta profesionala, ocupatie, venit si/sau asteptari de venit, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.
Kredyt Inkaso este operator autorizat de date cu caracter personal cu numarul 27447.
Sunteti de acord sa participati la procesul de recrutare si selectie (interviuri: fata in fata si/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – daca este cazul, testare psihologica, recomandari de la fostii angajatori etc.) in vederea completarii dosarului de recrutare si selectie care va fi prelucrat si stocat in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A. si/sau imputernicitilor operatorului de date cu caracter personal ai Kredyt Inkaso Investments RO S.A.
Prin aplicarea la acest anunt de recrutare inteleg si sunt de acord ca datele mele cu caracter personal precum numele, prenumele, imaginea mea, precum si alte date furnizate in CV (adresa, numar de telefon, data de nastere, adresa de email etc.) vor fi colectate de Kredyt Inkaso Investments RO S.A. – operator autorizat de date cu caracter personal cu numarul 27447, in scopul procesului de recrutare.
Sunt de acord sa particip la procesul de recrutare si selectie (interviuri: fata in fata si/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – daca este cazul, recomandari de la fostii angajati etc. in vederea completarii dosarului de recrutare si selectie care va fi prelucrat si stocat in baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A.
Inteleg ca datele mele cu caracter personal vor fi colectate in conditii de siguranta, pentru a proteja confidentialitatea si vor fi stocate timp de 5 ani si ca imi pot retrage consimtamantul in orice moment. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea procesarii conform consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
Publicat 27 ian. 2022 Reactualizat 24 feb. 2022 Expiră 26 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.