Publicat 12 Apr 2019 | Reactualizat 27 Apr 2019 | Expiră 28 Apr 2019

Colaboratori studii de piata

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Principalele trasaturi pe care le cautam la viitorii nostri colaboratori sunt responsabilitatea si seriozitatea.
Astfel, rolul este potrivit oricarei persoane, indiferent de gen, varsta, studii, experienta sau domeniu de activitate, in conditiile in care respecta instructiunile de lucru si termenele stabilite.

Descrierea jobului

Ne-am propus sa realizam un studiu de caz in care colaboratorii alesi vor evalua servicii de telefonie mobila si vor completa chestionare online in urma exeperientelor avute.

Cerinte
- detinerea unui abonament Vodafone;
- responsabilitate si seriozitate;
- spirit de observatie ridicat, atentie la detalii;
- sa va aflati intr-una dintre urmatoarele situatii:
· In ultimele 6 luni, ati avut orice fel de depasiri ale valorii standard al abonamentului de telefonie mobila si ati generat costuri suplimentare.
· Ati folosit roamingul (ati fost in strainatate si ati folosit telefonul mobil de acolo pentru a apela) in ultimele 6 luni.
· Mai aveti 3 luni pana la expirarea contractului de telefonie mobila.
· Ati fost sunat/contactat in ultimele 6 luni de catre furnizorul de telefonie mobila pentru a primi oferte de prelungire a abonamentului.
- acces la internet/email;
- persoana sociabila, comunicativa;

Descrierea companiei

Compania Hollow Men este specializata in studiile de tip cercetare de piata si mystery shopping, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu.
Hollowmen are aproximativ 2000 de proiecte finalizate cu succes si este Membru al Mystery Shopping Providers Association (http://mspa-eu.org), cea mai mare organizatie din domeniul mystery shopping

Expirat
Colaboratori studii de piata  -  Quality Key Grup S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close