Publicat 10 Ian 2019 | Reactualizat 09 Feb 2019 | Expiră 10 Feb 2019

Colaboratori studii de piata/ mystery shopping

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Principalele trasaturi pe care le cautam la viitorii nostri colegi clienti misteriosi sunt responsabilitatea si seriozitatea.
Astfel, rolul este potrivit oricarei persoane, indiferent de gen, varsta, studii, experienta sau domeniu de activitate, in conditiile in care respecta instructiunile de lucru si termenele stabilite.

Constituie avantaj ca viitorul colaborator sa fie o persoana dispusa sa faca deplasari in interiorul judetului, sa detina permis de conducere cat. B. si masina.

Descrierea jobului

Clientul misterios viziteaza diferite magazine, farmacii, agentii bancare, etc, unde trebuie sa joace, incognito, rolul unui client interesat de achizitionarea anumitor produse sau servicii, conform instructiunilor primite si scenariului pus la dispozitie, specifice fiecarui proiect.
Pe parcursul vizitei, clientul misterios urmareste si evalueaza diferite aspecte legate de aspectul magazinelor, de achizitionarea produselor sau serviciilor, de atitudinea angajatilor, de corectitudinea si acuratetea informatilor primite de la acestia.
Dupa finalizarea evaluarilor, pentru fiecare dintre acestea, clientul misterios completeaza un chestionar in sistemul on-line.
Avand evaluari de realizat la nivel national, cautam atat colegi care doresc sa isi desfasoare activitatea local, dar si colegi disponibili pentru deplasari.

Cerinte

- responsabilitate si seriozitate;
- spirit de observatie ridicat, atentie la detalii;
- disponibilitate de lucru pe teren;
- acces la internet/email;
- persoana sociabila, comunicativa

Descrierea companiei

Compania de marketing Hollowmen este specializata in studiile de tip mystery shopping, avand o experienta de peste 5 ani in domeniu.
Hollowmen are aproximativ 200 de proiecte finalizate cu succes si este Membru al Mystery Shopping Providers Association (http://mspa-eu.org), cea mai mare organizatie din domeniul cercetarii de marketing

Expirat
Colaboratori studii de piata/ mystery shopping  -  Quality Key Grup S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close