de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 02 Ian 2016 | Expiră 09 Ian 2016

Colaboratori conditii foarte avantajoase

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam persoane serioase, motivate, ambitioase, tenace, orientate spre rezultate si cu putere de convingere din urmatoarele orase - Barlad, Vaslui, Iasi, Bacau, Bucuresti, Constanta, Brasov, cu experienta in selectie si evaluare personal,minim 1 an.

Descrierea jobului

Prospectarea pietei si vanzarea Serviciilor de Recrutare forta de munca catre candidati si catre angajatori. Comisioane substantiale de pana la 25%!

Descrierea companiei

Suntem o companie dinamica, specializata pe Servicii de Recrutare, plasare si management al fortei de munca si pe Servicii de consultanta pentru management si afaceri, care pune accentul pe personal. Activam pe plan intern din 2007, an din care am incercat sa promovam o atitudine deschisa, orientata spre client si rezultate deosebite. Daca vrei sa devii colegul nostru, asteptam sa aplici cu CV in limba romana.

Expirat
Colaboratori conditii foarte avantajoase  -  Sebastian Business Group Srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close