Publicat 22 Iun 2019 | Expiră 23 Iul 2019

Colaborare arhitectura si urbanism

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie responsabil, dinamic, dispus la efort pentru situatiile in care se impune, adaptabil pentru lucrul in echipa. Experienta, si nu durata ei, este relevanta in masura in care aceasta s-a transpus in eficienta. Nu ne intereseaza lucrul la program, cat promptitudinea in rezolvarea task-urilor spontane chiar si de acasa. Pentru proiectele la care se impune prezenta in comisii, dorim disponibilitate si pentru acest lucru.
Abilitatea de a lucra eficient intr-un program tip CAD este obligatorie. Constituie un avantaj cunostintele solide de utilizare Nemetscheck Allplan, Corel, Microsoft Word si Excel.

Descrierea jobului

​Birou de arhitectura, cautam arhitect sau urbanist absolvent pentru intocmit parti scrise si desenate pentru proiecte de arhitectura preponderent rezidentiale DTAC, DTAD, DTOE, PTH-Dde, studii de solutie, studii de insorire, relevee, proiecte de urbanism PUD si PUZ.
In cadrul interviului, telefonic sau fata-in-fata, se va discuta remuneratia.
Oferim seriozitate, asa ca solicitam acelasi lucru.

Descrierea companiei

Firma de proiectare cu obiect de activitate Cod CAEN 7111 - Arhitectură, Urbanism, Peisagistică, Design Interior si Consultanță aferentă acestora.
Proiectele atacate sunt preponderent rezidentiale mici si medii, precum si proiectele de urbanism PUD / PUZ.
Dispunem de toata logistica necesara (print, plot, scan, indosariere etc). Incurajam creativitatea si eficienta cu cafea la discretie si nu ne deranjeaza fumatul.

Expirat
Colaborare arhitectura si urbanism  -  SC 4D InnoDesign SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close