Cofetar patiser

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3150 - 3950 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Avem nevoie de o persoana harnica, responsabila, atenta la detalii, creativa, care poseda un simt estetic dezvoltat si capacitate de adaptare la situatii repetitive.
Cerinte:
- Studii medii;
- Diploma de cofetar, patiser.

Descrierea jobului

Prepararea produselor de cofetarie, patiserie in functie de dispozitiile de lucru, respectarea fluxului de fabricatie.

Benеficii:
- Pachet salarial atractiv (intre 3150 - 3950 ron net, in functie de experienta);
- Program dе lucru in doua schimburi de luni-vineri;
- Tichetе de mаsa in valoare de 20 ron;
- Transport decontat;
- Cadou pentru angajati cu ocazia zilei onomastice;
- Zile suplimentare de concediu de odihna in functie de vechime;
- Perspective de dezvoltare profesionala si calificare la locul de munca;
- Conditii deosebite de munca.

Descrierea companiei

Expertarom Food Ingredients este o companie exclusiv românească ce funcționează pe piața din România incepand cu anul 1995, oferind producătorilor din domeniile industriei alimentare o gamă largă de ingrediente și echipamente. Totodată, prin Centrul de Competenţă constituit din specialiști în industrie alimentară, laboratoare pentru aplicații și un amfiteatru dedicat prezentărilor, punem la dispoziţia partenerilor noștri suport specializat în fiecare domeniu: monitorizarea trendurilor, concepte și inovații, asistentă tehnică și tehnologică, rețete personalizate, consiliere de marketing, seminarii și evenimente iar pentru salariați posibilitatea de dezvoltare a competențelor profesionale. Certificarea conform standardelor ISO9001: 2008, ISO22000: 2005, FSSC22000, personalul calificat, laboratoarele moderne, controlul calităţii pe fluxul de producție, controlul ingredientelor şi produselor finite, controlul microbiologic, dovedesc dedicarea noastră pentru a asigura partenerilor noștri produse şi servicii de cea mai înaltă calitate. De-a lungul anilor am construit o perspectivă internaţională și am dezvoltat o rețea de afaceri de succes prin intermediul filialelor proprii și prin colaborarea cu distribuitori profesioniști. În momentul de faţă suntem prezenți pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud și Asia. Obiectivul nostru este acela de a multiplica succesul prin deschiderea de piețe noi și promovarea conceptelor și mărcilor noastre, la nivel global.

Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 24 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.