Publicat 05 Apr 2017 | Reactualizat 06 Mai 2017 | Expiră 07 Mai 2017

Coafeze, Cosmeticiene, Manichiuriste, Personal Masaj si Instructori de Fitness pentru saloane de lux

20 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Aplica la acest job daca iti doresti o cariera de succes in domeniul Beauty and Spa, fie ca esti coafeza, manichiurista, cosmeticiana, terapeut masaj sau instructor sportiv. Aplicatia ta constituie primul pas pentru a putea lucra in saloanele de lux ale companiei Steiner, pe marile vasele de croaziera cu multe stele! Vei beneficia de specializare la Londra si apoi vei vedea lumea in timp ce castigi bani. STEINER este cel mai mare concesionar de servicii Spa din lume si ofera contracte pentru toate aceste domenii.
Venitul minim garantat este de 800 $/luna, la care se adauga comisioane din servicii si vanzari (se ajunge la venituri nete de aproximativ 1.500- 2.000 $ lunar). Cazarea si toate mesele zilnice pe toate durata contractului sunt asigurate de catre companie.

Descrierea jobului

Cerinte:
- Experienta profesionala in domeniu (coafor, cosmetica, masaj,manichiura,instructor sportiv)
- Calificare profesionala in domeniu pentru care aplicati
- Cunostinte de limba engleza la nivel conversational, limba italiana reprezinta un avantaj
- Abilitati vanzari asociate
- Abilitati de relatii cu publicul
- Persoana deschisa, comunicativa

Descrierea companiei

Protos a fost infiintata in anul 1993 si activeaza, in baza tuturor certificarilor nationale si internationale necesare, ca lider de piata in Romania in servicii legate de angajare in strainatate. In prezent, Protos este un grup de companii care opereaza in totalitate procesul de consultanta, fara a apela la colaboratori, si este, in acest sens, singura agentie din Romania.

In sfera de activitate, Protos reprezinta in Romania (pentru unele programe si in Estul Europei) marci de prestigiu la nivel mondial, precum: Carnival Cruise Lines, Workaway International, Disney Cruise Line, Aida Cruises si Steiner.

Expirat
Coafeze, Cosmeticiene, Manichiuriste, Personal Masaj si Instructori de Fitness pentru saloane de lux  -  PROTOS SRL