Publicat 01 Oct 2019 | Reactualizat 31 Oct 2019 | Expiră 01 Nov 2019

Coafeza zona Ghencea

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne marim echipa!
Se cauta o persoana responsabila, sociabila, cu bun simt,spirit de echipa, cu dorinta de a evolua pe plan profesional si atitudine pozitiva care sa se alature echipei noastre.
Experienta anterioara constituie un avantaj.

Descrierea jobului

  • Asigura si raspunde de pastrarea si folosirea corecta a dotarilor din inventarul preluat in folosinta: aparatura,mobilier, consumabile (vopsele, oxidanti, prosoape, pudre, etc);
  • Asigurarea integrala a tehnicilor de lucru necesare clientilor;
  • Raspunde de asigurarea unui climat de destindere si armonie;
  • Colorimetrie, orice fel de tunsoare, cocuri, fara permanent.
Oferim un cadru de munca placut, salariu motivant, program flexibil,clientela inca din prima zi de lucru, echipa profesionista cu o vechime de peste 15 ani in acest domeniu si oferim tot sprijinul pentru dezvoltarea pe plan profesional al angajatilor nostri.

Descrierea companiei

Salon de infrumusetare situat la capatul tramvaiului 41 in cladirea Ghencea Business Center, cu vechime de 17 ani, clientela formata, cea mai mare parte a echipei lucrand impreuna de peste 15 ani, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Expirat
Coafeza zona Ghencea  -  SIA VIOLETTE BEAUTY

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close