Cloud Support Engineer

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Absolvent al unei facultati cu profil IT.
- Aptitudini excelente de comunicare in limbile Romana si Engleza (scris si vorbit), o a doua limba straina este un plus.
- Fan al muncii in echipa.
- Capacitate de invatare rapida si de lucru intr-un ritm sustinut, orientare spre performanta.

Descrierea jobului

Cautam ingineri de sistem IT incepatori care doresc sa isi dezvolte cunostintele in urmatoarele arii:
- LAMP (Linux, Apache, MySQL, php)
- Baze de date relationale/multidimensionale
- Cloud: Azure - Kubernetes

Programul de lucru este in ture de 12 ore zi/noapte (24x7), cu acoperirea noptilor si weekend-urilor platite diferentiat.
Printre beneficii se numara asigurare medicala privata la Regina Maria, bonus de performanta lunar, precum si traininguri video pentru developeri software, administratori IT si profesionisti din domeniul tech.

Postul este in Bucuresti si raporteaza unui lead local. Echipa va avea ca principala responsabilitate suportul tehnic pentru o suita de produse Cloud de Business Intelligence si Performance Management.
Suntem in cautare de candidati incepatori, capabili sa invete. Experienta anterioara nu este neaparat necesara, oricum o veti construi impreuna cu noi!

Descrierea companiei

Firma germana cu o o gama de produse Business Inteligence si Performance Managament angajeaza pentru biroul din Bucuresti. Aveti ocazia de a lucra intr-un mediu multicultural, cu puncte de lucru pe tot mapamondul.
O mare oportunitate pentru dezvoltare profesionala alaturi de specialisti consacrati, intr-un domeniu cu crestere exploziva.
Publicat 28 ian. 2022 Reactualizat 25 feb. 2022 Expiră 27 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.