Publicat 13 Mai 2019 | Reactualizat 10 Iun 2019 | Expiră 13 Iun 2019

Ciontolitor/Macelar

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Professional Placement cauta pentru clientul sau, o companie multinationala, cu multiple abatoare in Olanda si Belgia, persoane cu experienta pentru postul de Ciontolitor/Macelar.


- Bune abilitati de comunicare si organizare a spatiului si timpului de lucru ;
- Energic, proactiv, cu spirit de echipa si initiativa ;
- Rezistent la stres si la lucrul sub presiune;
- Serios, punctual, rapid si decent;
- Clinic sanatos si apt de munca fizica;
- Riguros in respectarea regulilor de igiena in alimentatia publica ;

Descrierea jobului


Activitatea va incepe cu un instructaj initial, ce te va ajuta sa te integrezi mai rapid si sa poti cunoaste si executa toate operatiunile presupuse de job.

- asigura permanent curatenia la locul de munca ;
- foloseste si pastreaza in bune conditii ustensilele si aparatura din dotare ;
- respecta normele de igiena si securitate in munca.


Pachet de beneficii :
- Salariu : 2500 Euro Net platiti la 20 de zile de lucru + cazare gratuita pentru persoanele cu experienta ;
- Contract de munca - 1 an, iar concediul anual de 24 de zile este platit;
- Program de lucru: 36 de ore/ saptamana de Luni pana Vineri cu o ora pauza zilnic;
- Se accepta si cupluri.

Candidatii care intrunesc cerintele de mai sus sunt invitati sa aplice on line.

Doar candidatii care corespund profilului vor fi contactati in maxim 3 saptamani. Toate aplicatiile sunt considerate strict confidentiale.

Pentru mai multe oportunitati va rugam sa vizitati oferta de job-uri de pe site-ul adecco.ro si inregistrati-va cv-ul in baza noastra de date pentru a fi eligibil pentru pozitii curente sau viitoare.

Descrierea companiei

Adecco Romania este parte a Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.

În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Ciontolitor/Macelar  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close