de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 10 Mai 2019 | Expiră 10 Mai 2019

Chief Financial Officer - Otopeni

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Obligatoriu studii de profil economic, experiență IFRS și ideal să fi avut și o experiență în străinătate.
Expertiză minim 10 ani în domeniul Financiar, dintre care minim 5 ani într-o poziție de management. Experiență în controlling.
A deținut o funcție de coordonare sau conducere în Departamentul financiar al unei companii de mărime medie sau mare (de preferat, cel puțin o experiență într-o multinațională).
Este capabil/preferă să realizeze singur strategia și agenda, să managerieze proiecte concepute de el pentru îndeplinirea obiectivelor. Pe scurt:
- obiectivele le stabilim împreună;
- strategia și execuția îi aparțin;
- resursele necesare le identifică și le solicită de la început.
Experiență în implementarea și utilizarea de sisteme informatice de tipul ERP. Cunoaște, a lucrat și înțelege funcționarea a diverse sisteme informatice financiar-contabile.
Înțelege procesele interne, interacțiunile din fluxul de lucru al activităților financiare dintr-o companie.
Are gândire logică și coerentă, un raționament bazat pe "facts", caută și identifică argumentele care "fac sens" și este capabil să le comunice clar și să se facă înțeles.
Vorbitor de limba engleză pentru afaceri (minim nivel mediu).

Descrierea jobului

Ia parte la stabilirea obiectivelor de business și crearea strategiei pentru atingerea lor. Își oferă expertiza și experiența pentru identificarea punctelor cheie și a celor sensibile, inclusiv implicațiile și riscurile strategiei decise. "Desenează" planuri și strategii pentru expansiunea companiei împreună cu planuri de backup pentru riscurile financiare majore, inclusiv previzionarea necesarului de finanțare pe termen mediu-lung și sursele acesteia.
Propune managementului și apoi implementează strategia financiară și fiscală a companiei: modalități de achiziții, împrumuturi, credite, linii de credit, leasinguri, amortizări, înregistrări contabile, cicluri de viață și schimb ale activelor, managementul cash-ului disponibil etc.
Analizează datele și performanțele financiare ale companiei și identifică oportunități și riscuri. Realizează rapoarte cu concluzii și propuneri pentru a oglindi cu acuratețe managementului sănătatea financiară a companiei, oportunitățile de extindere și riscurile.
Asigură integritatea înregistrării datelor financiare, a încasărilor, a cheltuielilor, a banilor și a activelor/bunurilor companiei. Se asigură că raportarile fiscale și înregistrările contabile respectă legislația în vigoare și sunt corecte.
Supervizează activitatea colaboratorilor externi pe partea financiară: contabilitate, audit, controlling, implementare sisteme informatice financiar-contabile etc.
Organizează și coordonează procesele, procedurile și personalul din Departamentul Financiar. Creează și implementează chei de control.
Supervizează operațiunile financiare ale companiilor subsidiare și ale companiilor din străinătate, realizează raportări consolidate.

Descrierea companiei

Klass Wagen este activă de mai bine de un deceniu în domeniul închirierilor de autoturisme, devenind lider național de piață pe segmentul călătoriilor de tip concediu. Flota noastră de peste 2000 de autoturisme este prezentă în principalele orașe cu aeroport din Romania, precum și în Budapesta și venim în întâmpinarea clienților noștri prin agenții proprii.

Echipa Klass Wagen este formată din peste 150 de colegi focusați să ofere o experiență de neuitat clienților, iar mărturie stau review-urile pozitive oferite de către clienții noștri pe rețelele de socializare.

Activitatea companiei a crescut constant și suntem în căutare de noi colegi. Dacă îți dorețti un colectiv de muncă prietenos, fără birocrație, cu șefi OK, ce răsplătesc dedicația și le pasă de bunăstarea angajaților, ajutând oricând se poate pe plan personal și profesional, te invităm să aplici la joburile noastre.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Chief Financial Officer - Otopeni  -  Klass Wagen

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close