Publicat 17 Apr 2015 | Reactualizat 30 Apr 2015 | Expiră 19 Mai 2015

Chelneri, barmani si hostess in Grecia

25 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vorbitor de limba engleză (cunoașterea altor limbi străine constituie un avantaj: germană, rusă, franceză, italiană sau greacă).
Experienta in domeniu constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Joburile in departamentul Food & Beverage (Restaurant, Bar) sunt waiter A la Carte, buffet waiter, bar assistant, bartender si hostess.
Programul de munca este de 8 ore pe zi, 6 zile pe saptamana.
Salariul porneste de la 450 - 600 Euro/ luna + TIPS. Cazarea si masa sunt asigurate de angajator. Unii angajatori iti asigura si transport dus - intors.

Procedura e simpla! Trebuie doar sa vrei sa pleci in strainatate pentru a munci!

Agentia va percepe un comision de 150 Euro pentru intermedierea contractului si va fi platit la semnarea contractului de munca (inainte de plecare), sau daca respectivul candidat nu dispune de aceasta suma, are posibilitatea de a plati comisionul din primul salariu cu precizarea ca acest comision va fi de 250 Euro.

Descrierea companiei

Experiența noastra in recrutare incepe in anul 2007, in Cipru. Acum compania are birouri și in Grecia, Bulgaria și incepand cu Martie 2015 si in Iasi, Romania.

Colaboram cu angajatori din Grecia, Cipru, Spania, Anglia si Suedia și putem oferi candidatilor nostri cel mai bun mediu de lucru.

Aplica un CV și echipa noastra va gasi cele mai bune locuri de munca pentru tine.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Chelneri, barmani si hostess in Grecia  -  GLOBAL JOBS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close