Publicat 04 Mar 2021 | Reactualizat 03 Apr 2021 | Expiră 04 Apr 2021

Cautam SUPER-AGENT de Vanzari pentru sisteme de acoperis

3 posturi |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
S.C. BDM ROOF SYSTEM S.R.L. este firma cu un personal cu o experienta de peste 10 ani in domeniul sistemelor de acoperis, atat la nivelul personalului de vanzari cat si la nivelul montatorilor.Misiunea noastra este sa realizam pentru 50.000 de familii din Romania un ACOPERIS SANATOS, cu o durata de viata de peste 50 de ani, sub care sa doarma linistiti si sa-si traiasca cele mai frumoase momente ale vietii.Importam in Romania cel mai bun sistem de tigla metalica la nivel mondial, BudMat Venecja.Suntem una din cele mai importante companii din aceasta industrie.

Oferim clientilor nostrii servicii de cea mai inalta calitate. Calculele noastre sunt unele din cele mai precise si ofertam numai materiale de calitate superioara.

Sediul si showroomul se afla pe Strada Prelungirea Ghencea, Nr 95c, Sector 6, Bucuresti.
Ai aplicat
Expirat
Cautam SUPER-AGENT de Vanzari pentru sisteme de acoperis  -  BDM ROOF SYSTEM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close