de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 20 Oct 2007 | Expiră 20 Oct 2007

CAUTAM PERSOANE DIN TOATA TARA, ORICE LOCALITATE Munca de acasa(mai multe posturi disponibile) procesare texte, traduceri,editare, introducere date,cautare si editare stiri,noutati pentru situri.

12 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunostinte minime de calculator Microfoft Office si browsing pe internet

Descrierea jobului

Munca de acasa(mai multe posturi disponibile) procesare texte, traduceri,editare, introducere date,cautare si editare stiri,noutati pentru situri. Va rugam vizualizati ofertele complete pe paginile noastre de recrutare inainte de a aplica la acest job:
http://muncaacasa.googlepages.com/
http://design.cosmica.googlepages.com/
http://webpointdesign.freehostia.com/

Descrierea companiei

Firma de servicii IT si web design

Expirat
CAUTAM PERSOANE DIN TOATA TARA, ORICE LOCALITATE Munca de acasa(mai multe posturi disponibile) procesare texte, traduceri,editare, introducere date,cautare si editare stiri,noutati pentru situri.  -  sc web point srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close