Publicat 01 Oct 2014 | Expiră 17 Oct 2014

Cautam colega/coleg - agent de turism entry level

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam Colega/ Coleg!

Marim echipa si cautam numai absolventi ai promotiei 2014, care nu au avut contracte de munca incheiate anterior.

Ne-ar placea sa fi absolvit o facultate de stat cu profil turistic, sa stii bine limba engleza si sa folosesti cu usurinta calculatorul. Experienta in turism nu este necesara, dar apreciem acei studenti care, in timpul facultatii, s-au implicat in activitati extracurriculare si au aratat spirit de initiativa.

Trebuie sa stii ca va fi mult de lucru, dar munca ta nu va ramane neresplatita. Propunem un salariu fix de 1300 lei si comision din vanzari. Nu vei lucra in weekend si programul de lucru va fi de 8 ore.

Vei avea multe de invatat, asa ca ne dorim sa fii pasionat de acest domeniu si sa iti doresti sa iti construiesti o cariera in turism.

Suntem o echipa tanara, dar cu o experienta de peste 5 ani in turism. Ne-am dezvoltat pentru ca am cautat intotdeauna sa facem lucrurile cat ma bine si asteptam acelasi lucru de la tine.

Descrierea companiei

Zepelin Tour este o agentie de turism, turoperator pentru destinatiile prezentate, prezenta pe piata din Romania de 5 ani.

Dorim sa ne impunem in mediul de rezervari online pentru ca suntem convinsi ca acesta aduce cele mai multe avanje consumatorului de produse turistice: costuri reduse, informatii complete si obiective despre destinatii si unitati de cazare, rapiditate.

Avem contacte directe in numeroase destinatii (Austria, Albania, Bulgaria, Croatia, Grecia, Italia, Spania, Slovenia, Turcia, s.a.) iar partenerii nostri locali activeaza cu succes pe aceste piete de cel putin 10 ani.

Prin colaborarea cu mai multe sisteme de rezervare internationale, asiguram cazare in 100 de tari, peste 2800 de orase si statiuni si peste 90.000 de hoteluri.

Expirat
Cautam colega/coleg - agent de turism entry level  -  SC ZEPELIN TOUR SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close