Publicat 06 Sep 2021 | Reactualizat 19 Sep 2021 | Expiră 06 Oct 2021

Cautam casieri si lucratori in bucatarie #pebune! Hai la KFC!

50 posturi
Zi de zi, noi ne ghidam dupa 3 principii:
Fii tu in varianta ta cea mai buna! Implica-te si diferentiaza-te! Distreaza-te!

Te invitam sa faci parte din echipa noastra din restaurantul KFC preferat pe postul de Casier sau Lucrator in bucatarie!

Ce trebuie sa faci:

	Pregatesti produsele tale preferate din pui;
	Te asiguri ca produsele sunt servite corespunzator;
	Estimezi necesarul de produse și participi la inventarele periodice;
	Pastrezi curatenia utilajelor si a locatiei.


Ce iti oferim:


	Tichete de masa (20 Lei / zi);
	Program de lucru variat si flexibil, in ture: 12h, 8h, 6h, 4h, weekend;
	Acces facil in locatie astfel incat sa ai mai mult timp pentru tine;
	Majorari salariale in raport cu timpul petrecut in companie: 3 luni, 1 an, 2 ani;
	Decont transport la tura de închidere a restaurantului;
	Contract de munca pe perioada nedeterminata;
	Numar zile concediu de odihna: 21;
	Bonus vechime 1 an in companie - 50% din salariu net;
	Program clar de instruire si dezvoltare personala si profesionala;
	Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung.
 Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky este cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. Mărcile de restaurante deținute de companie - KFC, Pizza Hut și Taco Bell - sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexicanYum! Brands, Inc. deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii.Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500.15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări.KFC este un brand dinamic care în momentul de faţă numără peste 80 de restaurante în toată ţara, dintre care 30 în Bucureşti. Pe lângă faptul că suntem răspândiţi în întreaga ţară, KFC se află printre cele mai populare lanţuri de restaurante specializate în produse din carne de pui din lume.Această ascensiune nu ar fi fost posibilă fără implicarea şi devotamentul oamenilor care lucrează pentru KFC.Cunoscând acest lucru, le oferim încredere tuturor oamenilor cu care lucrăm.Suntem de părere că toţi colegii noştri au potenţialul de a face diferenţa.Suntem Customer Maniaci, clienţii noştri fiind cei mai importanţi pentru noi.Ne dorim să obţinem rezultate extraordinare, cu energie pozitivă şi responsabilitate.Împreună construim performanţa pentru a ne depăşi limitele pas cu pas.Şi nu în ultimul rând ne place să recunoaştem realizările celorlalţi.Te invităm la KFC – la noi zâmbetele fac diferenţa!Te aşteptăm şi pe pagina noastră de cariere!http://www.kfc.ro/cariere/
Cautam casieri si lucratori in bucatarie #pebune! Hai la KFC!  -  US Food Network S A

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close