Publicat 02 Oct 2019 | Reactualizat 01 Nov 2019 | Expiră 02 Nov 2019

Cautăm moderatoare!

25 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Procter & Gamble, liderul produselor de protecţie feminină, selectează pentru PROGRAMUL EDUCAŢIONAL ALWAYS, proiect cu rol foarte important în educarea tinerelor fete din şcolile din ţara noastră.

 • Persoane entuziaste de sex feminin, comunicative, cu abilităţi organizatorice şi de lucru în echipă, atente la aspectele legate de igienă şi îngijire personalaă;
 • Aptitudini pedagogice;
 • Studii medicale, pedagogice, de biologie, psihologie, sociologie sau orice alt domeniu ce implică şi modul de pedagogie
 • Cunoştinţe de operare pe PC – Word, Excel, PowerPoint şi e-mail;
 • Activitate anterioară în domenii precum sănătate sau educaţie, în instituţii de stat, private sau organizaţii nonguvernamentale;
 • Implicare anterioară în activităţi de promovare a noilor metode de învăţământ sau în programe pentru îmbunătăţirea stării de sănătate a tineretului reprezintă un avantaj;
 • Permis categoria B şi maşină personală
 • Disponibilitate de deplasare cu maşina personală pe întreg teritorul judeţului.

Mit csinál egy moderátor?

A moderátor ötödik osztályos kislányokkal beszél ötven perces órákon az egyészségügyi-higiéniai nevelésről. Minden óra végén minden kislány kap egy oktatóaanyagot, valamint higiéniai termékmintákat. Ennek a feladatnak ez ellátásához szükséges, hogy a moderátornak legyen autója és jogosítványa.
A moderátr megkapja a megye iskoláinak a listáját, és minden iskolában az ötödik osztályokban tanuló kislányok számát. Ennek a listának az alapján a moderátor felveszi a kapcsolatot mindegyik iskolával és beütemezi a találkozókat azokkal az ötödik osztályos kislányokkal, akiknek a szülei beleegyzésüket adták ahhoz, hogy gyermekük részt vegyen ebben a programban.
Az ötödik osztályos kislányokkal való találkozás az iskolával közösen megszabott program alapján történik. A moderátor megtartja előadását, elvégzi a termékek minőségi bemutatóját, szétosztja az oktatóanyagokat és válaszol a kislányok kérdéseire.

Descrierea jobului

Activitatea se va derula pe durata anului şcolar 2019-2020 şi vizează fetiţele din clasa a V-a.

Program de lucru zilnic, flexibil, ce presupune deplasări pe toata raza judeţului de reşedinţă, la toate şcolile din mediul urban şi rural.

 • planifică, organizează şi susţine sesiuni educative în şcoli şi licee pe teme de igienă şi sănătate, atât în mediul urban, cât şi în cel rural fetiţelor din clasa a V-a;
 • inţiază şi menţine contactul cu şcolile, liceele şi colegiile care au învăţământ gimnazial;
 • centralizează informaţii din teren în baza cărora întocmeşte rapoarte săptămânale.

Always oktató program

Az Always oktató program célközönségét az ötödik osztályos kislányok képezik. A program keretében azokról a változásokról beszélgetünk el a kislányokkal, amelyek a pubertás korban következnek be, illetve arról, hogy a higiéniát hogyan kell hozzáigazítani az új helyzethez. A program egész Románia területén zajlik immár huszonhárom éve és valóban nagyon hazsnosnak bizonyult azoknak a kislányoknak, akik részt vettek az előadásokon. A program minden évben megkapja az Egészségügyminisztérium támogatását, amelyik aláírja a program megszervezésének a protokollumát. Mindezek a szempontok hozzájárulnak ahhoz, hogy az iskolák évről évre nagyon várják ezt a programot.
A program lebonyolításához olyan fiatal, fesztelen nőket keresünk, akiknek orvosi, pedagógusi, szociális munkási, pszichológusi szakképesítésük van, és akik tudnak nyíltan beszélni ötödik osztályos kislányokkal. Ezeket a nőnemű személyeket, akik az ötödik osztályos kislányoknak prezentációt tartanak, moderátoroknak hívjuk.
Érintett megyék: Kovászna, Hargita
Magyarul és románul beszélnek


Munkaeszközök

A tevékenység lebonyolításához a moderátor a következőket kapja az ügynökségtől:
Képzés és folyamatos támogatás, az ügynökség válaszol minden tisztázatlan kérdésre, ami megfogalmazódik a moderátorban a tevékenység lebonyolítása során
powerpont bemutató, melynek alapján a moderátor megtartja előadását
laptop, amelyen rajta van a prezentáció
projektor, melynek segítségével kivetíthető a falra a prezentáció
a minőségi bemutatóhoz használt termékek

oktatóanyagok a kislányoknakKik

Descrierea companiei

Kik vagyunk:
Mi vagyunk a Caregivers kft. direkt marketingre szakosodott kommunikációs ügynökség, mely iskolákban, kórházakban, óvodákban szervez oktatói-nevelői programokat.

Expirat
Cautăm moderatoare!  -  SC Caregivers SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close