Publicat 13 Ian 2021 | Reactualizat 10 Feb 2021 | Expiră 13 Feb 2021

Catalog & Product Content Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Minimum 2 ani experiență în activități de content marketing (documentare produse, content marketing, copywriting)
 • Abilități excelente de planificare și comunicare
 • Experiență bună cu Google Drive/Google Sheets/MS Excel/Powerpoint
 • Cunoștințe de editare minimă HTML
 • Experiență în coordonarea unei echipe interne, dar și colaborarea cu furnizori externi
 • Atent, orientat spre detalii, proactivitate și un bun membru de echipă
 • Experiența în departamentele de marketing ecommerce reprezintă avantaj pe care îl căutăm
 • Experiența de lucru cu produse tehnice sau medii de documentare standardizate reprezintă un avantaj

Descrierea jobului

 • Coordonează activitatea de realizare descrieri comerciale și prelucrare informații despre produse, inclusiv atribute tehnice, precum si filtre in paginile de categorie
 • Întreține catalogul de produse cu informații relevante, clasifică și decide atribute și filtre relevante în cadrul produselor, respectiv familiilor de produse
 • Asigură modele de lucru pentru echipele pe care le coordonează și susține celelalte departamente cu modele de conținut necesare în funcție de calitatea și termenele așteptate
 • Colaborează cu departamentele comerciale dar și alte departamente interne marketing precum SEO pentru realizarea si optimizarea structurilor de descrieri produse
 • Realizează rapoartele de performanță departamentală dar și individuală a fiecărui membru al echipei de content sau furnizor extern
 • Întreține și actualizează minimul de informații necesare pentru fiecare categorie de produs în raport cu necesitățile interne, dar și mediul competitiv.
 • Se asigură de documentarea calitativă a produselor și categoriilor și se asigură de îndeplinirea la termen a sarcinilor de lucru
In cadrul Arabesque, Content Managerul coordonează activitățile de documentare specificații și descrieri comerciale ale produselor, inclusiv de clasificare si intretinere a treeului de categorii.
Rolul este în cadrul echipei de ecommerce MatHaus.ro și presupune coordonarea unei echipe interne dar și externe de specialiști în documentare conținut de produs.

Rolul colaborarează cu departamentele comerciale pentru stabilirea informațiilor necesare pentru produse, dar și intern cu celelalte specializări din cadrul departamentului de Marketing pentru a asigura un flux de documentare optim pentru produse.

O bună organizare, competențe digitale excelente și experiență în realizarea de descrieri comerciale, content marketing sau copywriting sunt avantaje esențiale în acest rol.

Descrierea companiei

MatHaus, magazinul de retail Arabesque, este un brand tanar, aflat in continua expansiune pe piata materialelor de constructii, atat in mediul digital cat si in retailul clasic. Prin magazinul online www.mathaus.ro și cele 7 magazine din țară suntem pregătiți să oferim soluții complete pentru orice tip de proiect, fie ca este o reamenajare de apartament sau constructia unei case de la zero.
Suntem o echipa tanara, dinamica si preocupata de gasirea celor mai bune solutii pentru atingerea obiectivelor prin intermediul tool-urilor sau a noilor modele de business. In spatele nostru se afla experienta grupului Arabesque, de peste 25 ani lider pe piata de distributie a materialelor de constructie, cu peste 3000 de angajati.
In fiecare an, compania aloca resurse si energie pentru a dezvolta un mediu de lucru sanatos si performant. Pentru noi este foarte importanta etica profesionala, dorinta de evolutie si munca in echipa.
Poti afla mai multe detalii despre noi si grupul din care facem parte din link-urile:
https://mathaus.ro/
https://arabesque-distributie.ro/
Daca vrei sa faci performanta, sa iti dezvolti cariera, sa inveti cum se creste un brand la nivel national, la noi este locul potrivit. Te asteptam la interviu!

"Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

Expirat
Catalog & Product Content Manager  -  ARABESQUE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close