Publicat 17 Dec 2019 | Reactualizat 16 Ian 2020 | Expiră 17 Ian 2020

Casier

5 posturi
Expirat
Casier Bucuresti Brasov Cluj Arad Targu Mures

Ce oferim: Pachet salarial atractiv Bonusuri motivante Bonuri de masă Discount de angajat de până la 25% la produsele PEPCO Program de lucru flexibil Dezvoltare profesională și oportunități de promovare Suport din partea unei echipe prietenoase Printre atribuțiile tale: Asigurarea unui nivel corespunzător de customer service prin servirea amabilă și rapidă a clienților Operarea caselor de marcat, încasarea banilor și efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar Recepționarea livrărilor de marfă Expunerea produselor respectând standardele de merchandising ale companiei Cerințe: Studii medii (studiile comerciale sunt un avantaj) Amabilitate în relația cu clienții Punctualitate și dorința de a lucra în echipă.
Suntem un retail discounter cu o rețea la nivel european și oferim articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri. În Polonia, avem o dezvoltare dinamică de câțiva ani. Am devenit cel mai renumit retailer de îmbrăcăminte pentru copii și un furnizor de top în domeniul articolelor decorative. Succesul nostru se datorează în principal oamenilor și implicării lor.Scurt istoric Pepco:2004 - PEPCO și-a început activitatea în Polonia și a devenit lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse de uz casnic.2013 - Debutul dezvoltării internaționale cu intrarea pe piețele din Cehia și Slovacia.2015 - PEPCO deschide primele magazine în România.Odată cu dezvoltarea rețelei noastre și în România, căutăm persoane ambițioase, etice și dinamice care să se alăture echipei.
Expirat
Casier  -  Pepco Retail SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close