Publicat 31 Ian 2019 | Expiră 22 Feb 2019

Casier

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii economice;
Experienta in domeniu;
Abilitati de lucru in mod direct cu banii;
Cunostinte bune de operare pe calculator;
Bune abilitati de comunicare;
Persoana organizata, atenta, responsabila.

Descrierea jobului

Incaseaza contravaloarea prestatiilor efectuate si a marfurilor vandute in numerar pe baza documentelor justificative;
Efectueaza plati numerar pe baza documente justificative;
Emite facturi fiscale service si piese catre client, respectand procedurile interne;
Intocmeste si completeaza corect documentele (registrul de casa, monetarul, procesele verbale de predare primire, gestiune), verificand concordanta valorilor scriptice cu cele faptice;
Completeaza borderourile aferente CEC-urilor si cardurilor si asigura depunerea acestora in cel mai scurt timp;
Respecta legislatia fiscala in vigoare.

Descrierea companiei

Țiriac Auto face parte din Grupul Țiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distribuție și service auto, servicii de producție și întreținere ascensoare, servicii de pază și protecție etc. La ora actuală, Țiriac Auto deține cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piața autohtonă, reprezentând șapte dintre cele mai renumite mărci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai.

Astăzi, rețeaua de distribuție și service auto Țiriac Auto numără 65 de reprezentanțe mono-brand sau multi-brand, asigurând accesibilitate și servicii de calitate în oricare colț al Romaniei. În fiecare dintre reprezentanțele noastre, fie showroom, fie service, avem consilieri pasionați de domeniul auto, profesioniști și implicati, gata să ofere soluții adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienții noștri. Totodata, locațiile service Țiriac Auto sunt autorizate și pregătite să efectueze reparații unui portofoliu extins de mărci auto.

În cazul în care poziţiile dechise în acest moment în cadrul companiei noastre nu corespund intereselor dvs. de cariera, dar va doriti sa faceti parte din echipa Tiriac Auto, va invitam sa transmiteti CV-ul dvs. catre departamentul de Resurse Umane Puteti aplica direct transmitand un mesaj pe adresa resurse.umane@tiriacauto.ro sau utilizand pagina de cariere de pe site-ul nostru).

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim mult succes in cariera!

Expirat
Casier  -  TIRIAC AUTO

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close