Publicat 14 Ian 2015 | Reactualizat 11 Feb 2015 | Expiră 15 Feb 2015

Cash Office Responsible Sibiu & Decorator Vitrine Bacau

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cash Office Responsible Sibiu

Cautam un candidat cu urmatoarele aptitudini, abilitati si experienta :
• Minim 2 ani de experienta in managementul casieriei si administrarea magazinului sau intr-o pozitie similara sau mai putina experienta si educatie in domeniu.
• Abilitati analitice dezvoltate, precis in munca.
• Abilitati de organizare si de gestionare a timpului.
• Abilitati exceptionale in domeniul serviciu clienti si relatii interpersonale.
• Abilitatea si experienta in trainingul altor persoane.
• Cunostite de baza despre legea muncii.
• Abilitatea de a lucra independent in timp ce lucreza in echipa.
• Cunostinte de baza in utilizarea computerului.
Daca iti doresti sa folosesti toate abilitatile de mai sus si sa inveti mai mult de la liderul de vanzare in moda – candideaza azi!
Pe scurt:
Ca shop controller vei fi responsabil pentru: rutinele legate de numerar, rapoartele zilnice cu privinta la numerar, diferentele de numerar, trainingul personalului cu numerarul, orele de lucru, orderele stationare.
Te vom invata cum sa faci asta cel mai bine.
Aminteste-ti, suntem o echipa!

Decorator Vitrine (Visual Merchandiser) Bacau

Cautam un candidat cu urmatoarele aptitudini, abilitati si experienta :
Abilitati dezvoltate de visual merchandising si abilitatea de a conduce afacerea prin creativitate, constiinta fashion si rentabilitate. Cunoaste ultimele tendinte in moda. Abilitatea de a oferi zi de zi visual training. Abilitatea de lucra intr-un mediu rapid condus de termenele limita Abilitati exceptionale in domeniul serviciu clienti si relatii interpersonale. Abilitati de organizare si de management al timpului puternic dezvoltate. Abilitatea de a prezenta articolele in magazin si in vitrine. Abilitatea de a utiliza unelte de mana si electrice si de a ridica pentru a realiza display-urile necesare. Disponibilitate mare, incluzand serile si weekendul. Pentru a afla mai multe despre acest post intra http://career.hm.com/content/hmcareer/ro_ro/findjob/jobs/imported/2014/11/25/00162667.html pe site-ul nostru pentru cariera si petrece o zi cu Orpiano.
Daca iti doresti sa folosesti toate abilitatile de mai sus si sa inveti mai mult de la liderul de vanzare in moda – candideaza azi !

Descrierea companiei

H & M Hennes & Mauritz AB (cunoscută ca H & M) este un lanț de magazine de îmbrăcăminte din Suedia. Compania a fost înființată în 1947, în Västerås, Suedia. Grupul H&M are în prezent aproximativ 94.000 de angajați, care lucrează în circa 2.600 de magazine din 45 de țări și este unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte la nivel mondial.Cea mai mare piață este Germania, urmată de Marea Britanie și Suedia.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Cash Office Responsible Sibiu & Decorator Vitrine Bacau  -  H&M Hennes and Mauritz SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close