Publicat 31 Mai 2019 | Reactualizat 30 Iun 2019 | Expiră 01 Iul 2019

Cash Office Responsible - Casier

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cauți un loc de muncă plin de satisfacții, cu oportunități interesante de dezvoltare viitoare? COS recrutează în prezent Cash Office Responsible devotat, care poate reprezenta brandul în Bucureşti. Căutăm o persoană entuziastă, cu excelente aptitudini de comunicare și căreia îi face plăcere să lucreze în cadrul unei echipe pentru a asigura securitatea si siguranta la locul de munca, dar si pentru a oferi servicii de calitate clientilor.

Ce implică acest rol?

Încurajăm diversitatea și apreciem candidații din toate domeniile. Principalele calități pe care le căutăm la Casierul nostru sunt:

-1 an de experiență în servicii clienți (de preferat)
-Capacitatea de a lucra într-un program flexibil (inclusiv weekend-urile)
-Bună cunoaștere a brandului
-Excelente abilități de comunicare
-Motivație intrinsecă
-Adaptabil.

Descrierea jobului

-Responsabilitatea tuturor procedurilor ce tin de casele de marcat si ale sistemui de operare, incluzand procedurile de predare/primire monetar

-Gestiunea administrativa

-Comenzi consumabile de la furnizori

-Intocmirea pontajului angajatilor magazinului, sub indrumarea Managerului de magazin

-Responsabil de intocmirea documentelor, registrelor de casa si corectitudinea valorilor inscrise in notitele contabile

-Respectarea normelor prevazute de auditul intern privind siguranta si securitatea la locul de munca

-Se asigura ca toate procedurile de transfer, produse defecte si schimbari de preturi sunt efectuate corect

-Comunica si colaboreaza constant cu Managerul de magazin

Casierul face parte din echipa de management si ofera suport pe suprafata de vanzare atunci cand este cazul: intampina, saluta si abordeaza clientii care au nevoie de asistenta, ofera sfaturi privind stilizarea, marimea, materialul, precum si ingrijirea produselor comercializate, clientilor magazinului.

Descrierea companiei

COS este un brand de modă dedicat femeilor și bărbaților care își doresc un design clasic, modern, funcțional și îngrijit. Oferind articole clasice reinventate și esențiale în garderobă, creăm piese care sunt tot timpul în tendințe. De la lansarea din 2007, am deschis peste 200 de magazine în întreaga lume, toate în locații atent gândite, aplicând un concept de design arhitectural care păstrează trăsăturile originale ale clădirii, oferind în același timp un spațiu modern și contemporan.

Expirat
Cash Office Responsible - Casier  -  COS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close