Camerista

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

-persoana integra,corecta
-responsabila
-punctuala
-experienta in domeniu constituie un avantaj
-bune abilitati de comunicare
-bune abilitati de lucru in echipa

Descrierea jobului

-asigura curatenia in camere
-se asigura salar + bonuri de masa + asigurare medicala privata + transport + masa de pranz, cafea
-face parte dintr-o echipa de cameriste
-program de lucru: 8 ore

Timis, Timisoara CV-rile la adresa mverba@eta2u.ro sau ETA2U str.Gh Dima nr.1 Timisoara

Descrierea companiei

ETA2U SRL - companie activa pe piata IT din Romania din 1992 - inseamna o echipa cu peste 250 specialisti IT certificati si o cifra de afaceri de peste 43 milioane euro.

ETA2U este principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din vestul si centrul României, furnizor de produse şi servicii IT și una dintre cele mai certificate companii din IT-ul românesc (tehnic, comercial și de calitate).

Performanță constant recunoscută prin nominalizări anuale în topurile naționale: -in 2017, ETA2U a fost situata pe locul al 4-lea in Topul celor mai mari integratori IT&C din Romania, dupa cifra de afaceri, profitul net si numarul de angajati. - ETA2U a fost confirmata public ca fiind clasata pe locul I in Top 2017 national. la categoria intreprinderi mijlocii (Cercetare, Dezoltare si High Tech) dupa cifra de afaceri, profit net, productivitate si performanta globala.

Incurajam creativitatea si inovatia sprijinim tinerii entuziasti talentati, pasionati, motivati sa performeze si sa-si dezvolte cariera profesionala.Asiguram un mediu de lucru bazat pe dialog,incredere,respect reciproc si cooperare.

Publicat 6 apr. 2022 Reactualizat 25 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.