Publicat 30 Mar 2019 | Expiră 30 Apr 2019

CAMERISTA si LENJEREASA HOTEL

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa Housekeeping Pullman cauta persoane responsabile, energice, sociabile, oneste, mereu preocupate de calitate, organizate, disponibile, cu spirit de echipa si initiativa.

Descrierea jobului

Sunt necesare: minim studii medii (eventual diploma pentru camerista de hotel).
Reprezinta un avantaj: experienta similara in companii internationale; cunostinte minime de limba engleza; o alta limba straina reprezinta un avantaj.

Descrierea companiei

Hotel 4*, marca a Grupului francez Accor, lider mondial in industria turismului si a serviciilor, cu 205 camere, 2 restaurante si bar, va propune sa va alaturati unei echipe tinere, dinamice, dedicata serviciului fata de client.
Va oferim salariu si beneficii atractive, in functie de experienta si profilul candidatului, formare profesionala pe parcursul activitatii, servicii medicale gratuite in cadrul hotelului, o evolutie a carierei in cadrul hotelului Pullman Bucuresti, Accor Romania si Accor International, un climat social agreabil si conditii bune de munca.

Expirat
CAMERISTA si LENJEREASA HOTEL  -  WTCB - HOTEL PULLMAN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close