Publicat 22 Dec 2020 | Reactualizat 19 Ian 2021 | Expiră 22 Ian 2021

Cameristă

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm două persoane, de încredere, energice, rapide, minuțioase și atente la detalii pentru a efectua curățenia în camerele de hotel și în premisele acestora. Preferăm persoane deschise cu dorință de învățare și perfecționare continuă.

Descrierea jobului

- Curățenia camerelor după check-out-ul oaspeților ;
- Verificarea minibarului, raportarea la recepție a consumului și completarea cu produsele lipsă;
- Verificarea și comunicarea eventualelor servicii necesare de întreținere și/sau reparații;
- Curațenia premiselor camerelor și a zonei spa ;


Descrierea companiei

Hanul Țentea -Pasul Gutâi este un hotel nou, proaspăt construit. Are o capacitate de cazare de 61 de locuri, o zonă spa și wellness care momentan este compusă din 3 tipuri de saună și 2 ciubere. Are un restaurant de aproximativ 100 de locuri dispuse în două săli, o terasă cu capacitatea de aproximativ 100 de locuri și o sală de evenimente de 200 de locuri. Echipa este una ”tânără” în plin proces de formare și creștere deoarece locația este una nouă iar activitatea urmează să se deschidă în luna ianuarie 2021. Politica organizației este una simplă bazată pe valori precum loialitatea, onestitatea, proactivitatea și calitatea superioară a tuturor serviciilor oferite. Suntem conștienți că resursele umane sunt dintre cele mai importante, motiv pentru care, ne dorim angajați fericiți deoarece doar aceștia vor face, la rândul lor oaspeții care ne trec pragul satisfăcuți și fideli. Și pentru ca angajații noștri să fie fericiți oferim:

1. Salarizare proporțională cu experiența și pregătirea fiecăruia;

2. Premiem proactivitatea, implicarea și ideile bune;

3. Oferim decont pentru transport și în funcție de necesitate cazare pentru personal;

4. Cursuri de formare periodice;

5. Un mediu de lucru armonios , spașios, și frumos.

Expirat
Cameristă  -  S.i.v.a. Tentea S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close