Call Center Specialist

SC ARCTIC SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Absolvent studii superioare
Microsoft Office - Word, Excel – nivel mediu
Limba Engleza – mediu/ avansat
Abilitati de planificare, organizare, monitorizare si de rezolvare a problemelor
Multitasking si solutionarea problemelor
Adaptabilitate, centrare pe client si bune abilitati de comunicare

Descrierea jobului

· Intocmeste cu acuratete rapoarte zilnice, saptamanale si lunare
· Ofera indrumare si feedback membrilor echipei
· Analizeaza cu acuratete si colecteaza informatiile necesare pentru rapoartele specifice activitatii
· Dezvolta si implementeaza strategii de lucru impreuna cu managerul si supervizorul
· Identifica oportunitati pentru a maximiza gradul de satisfactie al clientilor finali
· Obtine și partajeaza feedback-ul clienților cu colegii și alte departamente, astfel incat produsele și serviciile sa poată fi imbunatatite
· Colaboreaza cu superiorii si colegiipentru a gasi cele mai bune solutii la solicitarile venite din partea clientilor

Descrierea companiei

Arctic este liderul pieței de electrocasnice din România și proprietarul celei mai mari fabrici de electrocasnice din Europa Continentală, cu fabrica din Găești care a produs până în prezent peste 31 de milioane de frigidere.

De asemenea, Arctic este una dintre cele mai importante companii din România, cu peste 3.600 de angajați, inclusiv subcontractanți, și o cifră de afaceri de 2,2 miliarde de lei în 2017. În prezent, 87% din totalul producției Arctic este exportată în peste 80 de țări.
În 2017, Arctic a început lucrările de construcție a unei noi fabrici de mașini de spălat, în Ulmi, Dâmbovița. Noul proiect este o investiție Greenfield și va fi prima unitate de producție din grupul Arçelik construită conform conceptului digital Industry 4.0.
Pe piața locală, Arctic și-a consolidat poziția de lider în 2016 și 2017, atât pentru mărcile Arctic, cât și pentru Beko, oferind produse și servicii adaptate nevoilor și stilului de viață al consumatorilor săi. Arctic este unul dintre cele mai puternice mărci românești, fiind clasat pe locul al treilea în ediția din 2017 a studiului Top 100 Cele mai puternice mărci românești, realizat de revista BIZ.

Va informam ca Arctic va colecta informații personale despre dumneavoastră pe care le va folosi in contextul unui proces de recrutare, cu respectarea legilor aplicabile. În cazul în care doriți să aflați mai multe despre modul in care va prelucram datele, puteți consulta „Nota de informare destinata candidatilor”, accesand: https://www.arctic.ro/informare-candidati/

Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 13 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.