CALCATOREASA CALANDRU IN CURATATORIE - SPALATORIE TEXTILE

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 2400 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca ai experienta in calcat textile, ai facut asta, iti place si esti foarte buna cand iti faci treaba, acest anunt e pentru tine. Probabil esti o persoana harnica, atenta la detalii, careia ii place sa isi organizeze munca si sa stie ca ofera clientului ce a promis. Si ne bucuram pentru ca si noi suntem astfel

Descrierea jobului


Pentru ca stim ca e important pentru tine unde lucrezi, iti spunem prima data care sunt beneficiile pentru tine si ce vei primi cand ajungi in echipa noastra:

Salariul. Vei incepe cu un salariu fix de 2400 ron.
Program de lucru. Programul este unul normal, de 8 ore pe zi, in doua schimburi, de la 6:00-14:00 sau de la 13:00-21:00. Intr-o saptamana vei fi de dimineata, in una de dupa amiaza, respectiv, o sambata vei lucra, una nu.
Contract de munca. Te respectam si ne place sa facem lucrurile in mod integru, asa ca, evident, vei avea contract de munca.
Bonuri de masa. Vei primi lunar, un bonus de 200 ron la salariul tau, in forma de tichete de masa, practic, salariul tau va fi de fapt 2600 ron.
Prime de Craciun/Paste. Ne plac sarbatorile si surprizele. Asa ca, vei primi cate un cadou atat de Paste, cat si de Craciun. Nu iti spunem suma, ca de asta e surpriza J
Decont transport. Nu vrem sa iti consumi banii proprii pe transport, asa ca ti-l decontam noi, sa nu mai ai grija asta.
Zilele de concediu. Ai 21 de zile de concediu platite de firma, pentru a te odihni, relaxa si pentru a te conecta cu familia ta.
Asigurarea de sanatate si pensia ta. Stai linistit. Suntem la fel de integrii si aici. Toate taxele sunt platite la timp, asa ca, asigurarea si pensia ta sunt la zi.
Unde o sa lucrezi. Te asteptam cu drag, sa lucram impreuna, pe Bvd Energeticienilor, nr 13-15, sector 3 ( CET Sud).

Ce o sa ai de facut cand vii in echipa noastra:

Receptia si trierea obiectelor. Vei prelua de la sofer sau de la clienti obiectele si le vei tria dupa culori si dupa natura textilului. Si o sa faci treaba buna, pentru ca esti ordonata de felul tau.
Predetasarea petelor si spalarea obiectelor. Stii ca este foarte important sa scoti petele de pe obiecte inainte de a le introduce la spalat, asa ca, te vei ocupa de asta la fiecare obiect care iti trece prin maini.
Calcarea si/sau uscarea obiectelor. O parte din ele vor merge la zona de calcat calandru si o parte la uscat.
Trierea obiectelor. Vei lua fiecare obiect si il vei pune pe categorii: prosoapele la prosoape, lenjeria la lenjerie etc.
Numararea obiectelor. Vei lua fiecare comanda in parte si te vei asigura ca toate produsele de pe comanda au trecut prin proces si ca sunt la nivelul de calitate pe care il l-am promis clientului.
Impachetarea obiectelor. Ne-am facut treaba si suntem in momentul in care pregatim obiectul pentru livrare. Asa ca, le vei ambala in pungi sau folie, in functie de cerintele clientului.
Predarea obiectelor. Dupa ce te-ai asigurat ca totul e finalizat, predai comenziile soferului sau clientului direct.
Intretinerea utilajelor. Utilajele sunt cele care te ajuta sa iti faci treaba bine zi de zi, asa ca, stii ca e important sa le intretinem.
Curatenia in locatie. Iti place sa lucrezi intr-un mediu curat, asa ca, impreuna cu ceilalti colegi va veti organiza astfel incat sa fie mereu asa in locatie.
Alte sarcini organizatorice.

Descrierea companiei

Daca iti place ce avem sa iti oferim, iti place sa lucrezi in echipa, vrei un loc de munca linistit, dar care sa iti dea spatiu sa se vada cat esti de buna si sa fii apreciata, aplica la acest job:

Suna la 0744 640 640 si hai sa ne cunoastem sau trimite email cu C.V.-ul tau la lacuratatorie@gmail.com

Asteptam telefonul tau!

Publicat 24 sept. 2021 Reactualizat 22 oct. 2021 Expiră 24 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos