Publicat 22 Feb 2021 | Reactualizat 08 Mar 2021 | Expiră 10 Mar 2021

CĂUTĂM TYPEWRITERI SCENARIU FILM

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Actriţa Sabina Lisievici, originară din România, cu experienţă în film în America, la Hollywood, manager al SAROA LUX SRL lansează stagii de practică în industria scenaristică de film! Ești o persoană cu abilităţi rapide în scrierea computerizată, eşti pasionat de industria filmului, dar încă nu ai avut ocazia să o cunoşti îndeaproape, îţi respecţi deadline-urile setate? Dacă răspunsul este DA, te așteptăm în echipa noastră! Suntem în căutare de typewriteri interesaţi de stagii de practică în scrierea în parametri de timp indicaţi a scenariului unui viitor film internaţional ce se va produce în curând în România! Zâmbetele nu lipsesc, iar la finalizarea stagiului de practică vei primi un certificat de stagiu recunoscut la nivel naţional.
Trimite-ne CV-ul tău pe adresa sabinalisievici88@gmail.com și haide să ne cunoaștem!

Descrierea jobului

- Redactarea scenariului de film la indicațiile scenaristului, cu respectarea termenelor și a condițiilor de practică
- Păstrarea confidențialității integrale asupra tuturor materialelor primite
- Beneficii - Certificat de practica în industria filmului, recunoscut la nivel național

Descrierea companiei

Sabina Alexandra Lisievici (n. 29 august 1990, Ploiești, România) este actriță, designer și poet. Până la vârsta de 30 ani, Sabina are un CV impresionat. A scris prima sa carte la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor.

În anul 2019 a plecat în America unde a urmat Cursurile școlii de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore. A jucat în 3 filme de succes, printre care “Back 2 Back”, alături de Florin Piersic Jr, Paul Diaconescu, Howard Dell, Stanislav Ianevsky și mulți alții. A făcut parte din distribuția serialului românesc "Iubiri secrete", alături de Eugenia Șerban, Mircea Dumbăreanu. Tot în America a jucat în “I am not for sale”– film de lungmetraj și cinema și “Wild sunflower” un film de scurtmetraj produs de ea și regizat de către regizorul nominalizat la Oscar Jonathan Heap, în care a avut rol principal.

A revenit în țară, unde este în plin proces de scriere a unui scenariu pentru un film cu distribuție internațională, produs de ea, urmând a avea premiera în viitorul apropiat.

Expirat
CĂUTĂM TYPEWRITERI SCENARIU FILM  -  Mihalache C. Andreea-cristina - Traducator Si Interpret

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close